Vlasnik Delta holdinga Miroslav Mišković je krajem prošle nedelje organizovao večeru za šest sebi bliskih političara i novinara, kojima je rekao da ima “spavače” u samom vrhu SNS koji će se uskoro aktivirati i raskrinkati Aleksandra Vučića, piše sutrašnji Informer.

Mišković kreće u obračun: Raskrinkaću Vučića jednom za sva vremena!

Prema navodima lista, Miškovih tvrdi da je Vladimir Cvijan samo jedan, i to najmanje značajan, njegov igrač među viđenijim naprednjacima.

Vlasnik Delte je, prenosi list, rekao gostima da ga Vučić “lično mrzi i progoni” i da je rešio da ga bez dokaza osudi na više od 15 godina zatvora.

Mišković je kazao da mu ne pada na pamet da se preda bez borbe i da će sada raskrinkati Vučića jednom za sva vremna! Od svojih prijatelja iz politike i medija zatražio je da ga “maksimalno podrže”, naveo je Informer i dodao da je vlasnik Delta holdinga u više navrata bliskim saradnicima rekao da ima garancije iz samog vrha vlasti da neće biti osuđen i da će Vučić na kraju da popusti.

Izvor: Pressonline, Tanjug, informer

1 KOMENTAR

  1. Koje si ti zlo…najgore. Špekulant, prevarant, bez obraza i ljudskosti. Pa da nisi na našem novcu se obogatio…ko bi te u životu pogledao. Takvom kakav si, najcrnje bi bilo da te ostave bez novca a ne da ideš 15 godina na robiju, opet o našem trošku. Kako nemate malo obzira? Tolka gladna deca po Srbiji, očevi im ruku digli na sebe, majke ih samo bajkama hrane. Sram da te bude zlikovče.

Comments are closed.