Mina Milenković grabulja do proleća

mina

Manekenka Mina Milenković (21), koja je lažno prijavila svoju otmicu i silovanje, narednih nekoliko meseci održavaće beogradske parkove!
Milenkovićeva se, kako „Alo!“ saznaje, nagodila sa Prvim osnovnim tužilaštvom da odradi 100 sati u JKP „Zelenilo Beograd“ posle čega će biti izbrisana iz kaznene evidencije.

„Milenkovićevoj su bile ponuđene dve opcije da prihvati društveno koristan rad ili da tužilaštvo protiv nje podigne optužni predlog za lažno prijavljivanje i da se ide na suđenje. Posle izvesnog premišljanja ona je prihvatila da kaznu odradi u komunalnom preduzeću“, kaže za „Alo!“ izvor iz Palate pravde.
U nadležnosti tog preduzeća je održavanje zelenih površina, a zimi i čišćenje snega.

Kako saznajemo, tužilaštvo je već dalo nalog „Zelenilu“, koje će uskoro pozvati manekenku i rasporediti gde će da započne sa odsluženjem kazne.
„Ženskim osobama obično se daju lakši poslovi, da grabuljama čiste lišće i skupljaju đubre po parkovima ili da održavaju neke objekte. Nema razlike da li je leto ili zima mora da se radi. Neće dobiti uniformu, već samo fluorescentni prsluk“, kaže izvor „Alo!“.

„Kaznu bi trebalo da završi za nekoliko meseci, najverovatnije do proleća. Raspored i lokaciju će odrediti u „Zelenilu“, ali bi trebalo da radi dnevno najmanje tri-četiri sata“ dodaje naš izvor.

Kako saznajemo, Milenkovićeva je dil sa tužilaštvom sklopila pre nekoliko dana kada je došla u Palatu pravde na poziv tužilaštva.

„Došla je Palatu vidno potresena“ otkriva za „Alo!“ izvor iz Palate pravde.
Manekenka Mina je potresla javnost kada je policiji prijavila da je više sati bila oteta, drogirana i silovana. Motiv izmišljene drame zapravo je bila njena svađa sa bivšim dečkom Aleksandrom Ćosićem, suvlasnikom poznatih beogradskih klubova.
Ginekološki pregled, međutim, pokazao je da nije silovana, a njenu priču da je bila i drogirana, i da se ne seća šta su joj sve radili, pobile su toksikološke analize. Manekenka se sumnjičila za krivično delo lažno prijavljivanje za koje je zaprećena kazna, od novčane (od 10.000 – 1.000.000 dinara) do jedne godine zatvora.

sandzakhaber / izvor: alo.rs

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO