Milo rasterao pijane četnike sa podgoričkih ulica! Propali protesti Df-a i Zukorlićeve BDZ! Foto

PODGORICA – Crnogorska policija je rano jutros razbila proteste pročetničkog Demokratskog fronta (DF) koji podržava i Muamer Zukorlić preko svoje Bdz.

  
Protesti su razbijeni munjevitom akcijom crnogorske policije i specijalnih jedinica. 

  
Predstavnici ove koalicije peotestovali su već tri neselje u centru Podgorice tražeći ostavku vlade premijera Mila Đukanovića.

Inače komentari gradjana podgorice su da je ulica počela da smrdi te da se sve mora dezinfikovati.

“Vasilije Ostroski znace nagraditi ove koji se stide krsta krsne slave tri prsta i svega sto je Srpsko.

I ova ljubav sa bosnjacima i akbancima doce 

kraju.A onda kudacete Montenigersi????

Republika Srpska Srbija moja braca……”

Ajde beranac ne sprdaj kakve demonstracije ono je bio sabor četnika a četnicima nije mesto na ulice nego u šumu 

Zato su ocistili bulevar počelo je da smrdi”

(null)(null)(null)

  

Protest je razbijen jutros oko 5, a prema navodima podgoričkih medija policija je privela poslanika DF-a Slavena Radunovića. Na zvaničnoj fejsbuk stranici protesta navodi se da je uhapšen i poslanik Fronta Vladan Bojić, da je funkcioner tog opozicionog saveza Milan Knežević primljen u urgentni centar, kao i da je na demonstrante bačen suzavac, te da ima “dosta privedenih i povređenih”.
Jake policijske snage obezbeđuju jutros centar Podgorice, a šatori i bina uklonjeni su sa bulevara ispred zgrade crnogorske skupštine, gde su demonstranti protestovali 20 dana. DF je ovim povodom saopštio da “razmatra sve opcije primerenog odgovora na intervenciju policije”. ” Jutros u 5.45 hiljadu pripadnika Posebne jedinice policije, SAJ-a i redovnih policijskih snaga dovedenih iz cele Crne Gore brutalno je napalo i rasturilo mirne, demokratske i građanske proteste koji već 20 dana traju u Slobodnoj zoni ispred Skupštine Crne Gore”, saopštilo je Predsedništvo DF.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO