Naslovna Sport Odbojka Plavi ubedljivi u gostima

Plavi ubedljivi u gostima

ok-novi-pazar-junior

OK Kosovska Mitrovica 0:3 OK Novi Pazar Junior

(13:25 ,  15:25,  20:25)

Odbojkaši opravdali da su veliki favoriti. Ubedljiva pobeda Novog Pazara je dokaz da smo sve blizi elitnom takmičenju. 

U prilogu je današnja najava utakmice.

Trener odbojkaša Novog Pazara Radoslav Milić rekao je danas da njegova ekipa spremno dočekuje subotnje gostovanje Kosovskoj Mitrovici i da isključuje mogućnost iznenađenja u tom duelu 15. kola Prve lige.

“Trenirali smo maksimalno tokom nedelje, dva puta dnevno, pa spremni ulazimo u predstojeću utakmicu. Kosovska Mitrovica je kvalitetna ekipa, ali realno je da slavimo rezultatom koji nam donosi nova tri boda”, rekao je Milić radiju Sto plus.

Trener Novopazaraca je izrazio zadovoljstvo reakcijom njegove ekipe posle odlaska najboljeg poentera Mladena Majdaka u francuski Turkoan krajem prošle godine.

“Sigurno je da timu nedostaje jedan takav poenter, pa smo sada prinuđeni da tražimo raznovrsnija rešenja u napadu. Zadovoljan sam kako igramo i mislim da idemo prema zacrtanom cilju, a to je plasman u najkvalitetniji rang”, ocenio je Milić.

On je dodao i da ekipu priprema samo za prvu narednu utakmicu i da trenutno ne razmišlja previše o finalnom turniru Kupa Srbije, koji će se održati u Novom Pazaru 23. i 24. februara.

Jedinstvo iz Stare Pazove će u 15. prvoligaškom kolu dočekati Klek Srbijašume, Jagodina će ugostiti beogradski Obilić, a Smederevo ekipu Borca iz Starčeva.

Sloven će u Rumi biti domaćin novosadskom Dunav Voleju, dok će Mladenovac gostovati poslednjeplasiranom Topličaninu iz Prokuplja.

Vodeće Jedinstvo ima 39 bodova, a slede Novi Pazar Junior sa 38, Borac sa 31, Smederevo sa 29 i Klek Srbijašume sa 25 bodova. Kosovska Mitrovica je na sedmoj poziciji sa 19 bodova.

Odbojkaška utakmica Kosovska Mitrovica – Novi Pazar Junior igraće se sutra od 18.00 u sportskoj hali u Leposaviću.

Exit mobile version