Naslovna Featured Istaknuto Milanović pred Metalac: Nemamo rezervni položaj

Milanović pred Metalac: Nemamo rezervni položaj

milanovic-pred-metalac:-nemamo-rezervni-polozaj

Trener fudbalera Novog Pazara Milan Milanović rekao je danas, uoči utakmice s Metalcem u sedmom kolu Super lige Srbije, da njegova ekipa nema rezervni položaj i da je pobeda jedini izbor.

“Za sada nije dobro, ali imamo nagoveštaj kvalitetnije igre. Imali smo težak raspored, a sad kući imamo bitan meč. Nadam se da ćemo energiju sa treninga, posebno tokom poslednje dve sedmice, da prenesemo na utakmicu”, rekao je Milanović.

Oba tima imaju po utakmicu manje, ali je Metalac u boljoj situaciji jer zauzima 13. poziciju na tabeli sa četiri boda, tri više od Novog Pazara na pretposlednjem, 15. mestu.

“Većina ekipa je jednakog kvaliteta. Što se Metalca tiče, čvrsti su. Igraju lepršavo i atraktivno, sa puno udaraca ka protivničkom golu i centaršuteva. Pokušaćemo da nađemo njihove slabosti i da ih iskoristimo”, naveo je Milanović.

Levi bek Pazaraca Milan Joksimović ocenio je da stanje na tabeli njegovom timu nameće imperativ pobede.

“U prethodnih pet utakmica bilo smo u najmanju ruku jednaki s rivalima, ne računajući drugo poluvreme s Partizanom. Nadam se da ćemo trud i sve pozitivne stvari s treninga pretočiti u pobedu, koja nam je preko potrebna”, kazao je Joksimović.

“Inače, liga je ujednačena i videli smo neka iznenađenja, što je dobro za fudbal. Ja sam se u srpski fudbal vratio posle četiri godine, rekao bih s nekim dodatnim iskustvom”, dodao je on.

Zbog kazne Fudbalskog saveza Srbije, meč na Gradskom stadionu zakazan za subotu od 15.25 igraće se pred praznim tribinama, a od domaćih igrača propustiće ga Nikola Vlajković, Faris Handžić i Tamirlan Džamalutdinov.

M. Minić

Exit mobile version