Milanović: Partizan igra najbolje, ali nadam se da ćemo uspeti da odgovorimo

Trener fudbalera Novog Pazara Milan Milanović rekao je da je Partizan ostavio najbolji utisak na otvaranju sezone, ali da veruje da će Pazar na domaćem terenu uspeti da odgovori tom rivalu.

“Partizan i Crvena zvezda su iznad nivoa naše lige. Dolaskom trenera Aleksandra Stanojevića, crno-beli su dobili na oštrini i disciplini. Agresivni su i živi. Dobro trče i igraju ofanzivno, s visokim presingom. Imaju dosta kvalitetnih pojedinaca, gde se u poslednje vreme posebno ističe Rikardo (Gomeš). Ne verujem da će se u njihovoj igri osetiti posledice gostovanja u Sočiju”, rekao je Milanović.

“Mi smo psihički spremni, što je najbitnije, a želimo i fizički da odgovorimo. Nadam se da ćemo odigrati dobro i da će to rezultirati nekim bodovima”, dodao je on.

Partizan je vodeći na superligaškoj tabeli sa maksimalnih devet bodova, dok desetoplasirani Pazar ima bod, ali i utakmicu manje.

Milanović je naveo da računa na sve fudbalere, izuzimajući još uvek nedovoljno spremnog crnogorskog internacionalca Stefana Lončara.

“Poslednji su nam se priključili Lončar i Filip Pavišić. Pavišić je igrao nekih pola sata u drugom poluvremenu protiv Proletera u Novom Sadu i zadovoljio je, pa će ponovo dobiti šansu”, otkrio je Milanović.

Desni bek Novopazaraca Nikola Vlajković ocenio je da Partizan igra moderno i da njegovu ekipu očekuje težak meč.

“Radi se o vrlo snažnoj ekipi, koja igra u neverovatnoj formi. To govori i tabela. Dobro smo radili i spremili se, imamo i odličnu atmosferu. Uz maksimalno zalaganje i koncentraciju, možemo do dobrog rezultata”, kazao je Vlajković.

Utakmica četvrtog kola Super lige Srbije između Novog Pazara i Partizana zakazana je za nedelju od 21.00 na Gradskom stadionu.

Domaćin je najavio da će na dan susreta pustiti u prodaju 4.200 ulaznica, a da će na tribinama stadiona u Novom Pazaru biti i oko 400 navijača Partizana.

“Pozivam sve da dođu, pruže nam podršku i u pravom smislu budu naš 12. igrač”, rekao je Vlajković.

M. Minić

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO