Naslovna Sport Fudbal Milanović o ostanku u Pazaru: Uprava na potezu

Milanović o ostanku u Pazaru: Uprava na potezu

milanovicNovi Pazar slavi Milana Milanovića. Stručnjak koji je preporodio Novi Pazar dobio je nagradu za najboljeg trenera Jelen Super lige ispred Marka Nikolića, Mladena Dodića i Vuka Rašovića.

– Priznanje je, pre svega, dobio Novi Pazar za dobru igru i rezultate u jesenjem delu. Nagradu delim sa ljudima koji su mi najviše pomagali u radu, trenerima Izetom Ljajićem i Vladimirom Pročikievičem i trenerom golmana Mirkom Radulovićem. Nagrada, najviše, pripada fudbalerima i navijačima Novog Pazara – kaže Milanović.
A, nije sve izgledalo tako sjajno na početku. Dok je Milanović uporno tražio strpljenje kako bi se napravio model igre po kojem će Novi Pazar biti prepoznatljiv, mnogi su sumnjičavo vrteli glavom.
– Znao sam sa kakvim igračkim kadrom raspolažem i to je tada, iskreno govorim, bio jedini argument u korist mog optimizma. Naravno, tada nisam ni slutio da će kraj jeseni da bude ovako uspešan. Sve je nagrada za disciplinovan i spartanski rad.
S obzirom na to da je Milanoviću istekao šestomesečni ugovor, nametnulo se pitanje o ostanku.
– Uprava je na potezu. Ugovorio sam razgovor sa čelnim ljudima sledeće nedelje, videćemo epilog. Dotad ću se odmarati i uživati u krugu porodice i prijatelja, u svemu lepom što mi se desilo u Novom Pazaru – kaže Milanović.

Izvor : Zurnal

Exit mobile version