Milanović: Motiv do neba

Fudbalere Novog Pazara, u subotu očekuje možda i najteži duel ove jeseni protiv Donjeg Srema na Gradskom stadionu. Trener,Milan Milanović smatra da će dobar rad proteklih dana i ogroman motiv njegovih izabranika, biti dovoljni za tri boda.

„Potpuno spremni ulazimo u utakmicu, dobro smo radili proteklih dana i ubeđen sam da ćemo to pretočiti u pobedu“. Po njegovim rečima, proteklih dana igrači su sa mnogo motiva,nakon debakla na Marakani radili.

“Još više su organizovali I imaju želju, posle duela protiv crveno –belih. Kipte od želje da se dokažu. Ne bih voleo da to ode u drugu krajnost, ta želja mora da se kontroliše, ali mi je I drago što su toliko motivisani I ja sam ubeđen da će to pokazati I na predstojećoj utakmici”.

Na pitanje, da li je ovo jedna od presudnih utakmica za Novi Pazar u ovoj polusezoni, trener Novog Pazara je decidiran.

“ Utakmica jeste važna,kao I svaka druga. Međutim, ima još  da se igra do kraja polusezone,a kamo li do kraja prvenstva, u opticaju je još mnogo bodova. Dakle, ovaj duel jeste važan, ali igraće se fudbal u Novom Pazaru I dalje”.

Tešku utakmicu očekuje i „vezista“,Miljan Mutavdžić. I on respektuje Donji Srem,ali zna kako do trijumfa.

“Što se nas tiče,moramo od prvog minuta ući maksimalno u meč,jer nam se zbog poslednjih rezultata stvorio imperativ pobede. Nadam se da ćemo zalaganjem I uz pomoć navijača ostvariti cilj I osvojiti tri boda”.

Utakmica: Novi Pazar-Donji Srem, igra se u subotu od 14:30 na Gradskom stadionu, u okviru 10.kola Super lige.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO