Naslovna Vijesti Politika Mihajlović: SNS se ne plaši nikoga, očekujem bolje razultate nego na izborima...

Mihajlović: SNS se ne plaši nikoga, očekujem bolje razultate nego na izborima 2014

Potpredsednica Srpske napredne stranke Zorana Mihajlović izjavila je danas da se naprednjaci ne plaše nikoga i da će ta stranka na predstojećim izborima u celoj Srbiji ostvariti mnogo bolje rezultate u odnosu na izbore 2014.

“Hoćemo da se u Vojvodini bolje živi, jer je Vojvodina jedna posebna evropska regija, drugačija u odnosu na sve druge, i hoćemo da je sačuvamo, ali i razvijamo”, rekla je Mihajlović na konferenciji za novinare u opštinskom odboru SNS u Vršcu, upitana da li se naprednjaci plaše demokrata.

SNS zato, kako poručuje, želi da DS bude sklonjena sa vlasti u pokrajini kako bi Vojvodina mogla da se razvija istom brzinom kao i ostali delovi Srbije, što sad, ocenila je, nije slučaj.

“Sve što budemo radili u narednom periodu, radićemo s ciljem da gradjani u Vojvodini i Srbiji žive bolje”, rekla je Mihajlović.

Ona ističe da očekuje odlične rezultate SNS na predstojećim izborima u celoj Srbiji i dodaje da tu stranku preporučuju samo rad i rezultati ostvareni u prethodnom periodu.

“Ne plašimo se nikoga i samo hoćemo da pokažemo da Srbija može da ide napred i da i u Vojvodini može bolje da se živi”, rekla je Mihajlović.

Exit mobile version