Naslovna Sport Fudbal Mihajlović: Adem Ljajić je sjajan fudbaler, ali neću ga pozvati u reprezentaciju

Mihajlović: Adem Ljajić je sjajan fudbaler, ali neću ga pozvati u reprezentaciju

4

Selektor reprezentacije Srbije Siniša Mihajlović rekao je za „Gazeta delo Sport“ da je igrač Fiorentine Adem Ljajić na pravom putu da postane veliki igrač, ali i da neće promeniti svoj stav kada je reč o njegovom igranju za nacionalni tim.

– Znam Adema dobro, on je kod mene počeo redovno da igra. Napredovao je dosta od tada, postiže mnogo golova, on je kompletan i raznovrstan. Pretvara se u velikog igrača.

Mihajlović je kazao da bi za Fiorentinu bilo dobro da pokuša da ga zadrži:

– Da ja donosim odluke u Fiorentini, podneo bih finansijsku žrtvu da ga zadržim. Oni su to uradili sa Stevanom Jovetićem kada je došlo vreme da se obnoci ugovor, to mogu da urade i sa Ademom.

Ljajić je igrao za selekciju Srbije pod vođstvom Mihajlovića sve dok nije odbio da peva himnu pred utakmicu sa Španijom u maju 2012. godine:

– Razlog zbog kojeg ga ne zovem nema veze sa njegovim talentom. Razgovarali smo o tome i on mi je rekao da oseća da ne može da peva himnu iz etničkih i verskih razloga. Razumem to, ali ja ostajem pri svom stavu.

4 KOMENTARA

  1. E bas VELIKA briga (sto se mene tice)! Diskriminatorsku himnu zbog etike nebih ni ja pevao kao ni “lijepu nasu” Mihailovicu ba si me nasekirao tako da necu moci da spavam beceras.

  2. Sliniša, ajd odguli svega ti.
    Ti kao neko ko je prošao Evropu valjda bi trebao imati malo više sluha za nešto što nije tvoje i drugi ne prihvataju tudje kao svoje.
    Dosadio si majke mi

Comments are closed.

Exit mobile version