Naslovna Sandžak Prijepolje MESEČNA DOZA BUNILA! Beganović napao sudije, ne podržava ni Vučića!

MESEČNA DOZA BUNILA! Beganović napao sudije, ne podržava ni Vučića!

Prijepolje – Bahrija Beganović osnivač i odbornik Demokratske partije Sandžaka (DPS) u Prijepolju, gostujući na lokalnoj televiziji optužio je policiju i sud u ovom gradu da, kako je rekao, igraju se nekih nekorektnih i nepoštenih stvari. On je tom prilikom optužio sudiju Zorana Dukića za koruptivne radnje.

“Kako sam čuo sudija Zoran Dukić je davno izbačen iz suda i trebalo je da ide u mirovanje, jer njegovo je davno prošlo i to je jedan sudija koji radi isključivo za novac. Ja to tvrdim i to lično znam, ja sam njega više puta prijavljivao višim organima, ali oni ćute, ja to ne mogu da shvatim. On se igra “klikera”, dozvoljava sebi da jednog štrajkača udalji, ne može jednog trebao je da udalji sve. Da ispadne da je uradio nešto, a nije uradio ništa. Ova vlast treba da uzme stvar u svoje ruke i da kaže da zakon treba da se poštuje. Biće brzo skupština i nadam se da će to da se reši, oni više puta hoće da ugroze rad skupštine. I da mogu da prođu sa svojim lopovlucima, treba da se pokrene da oni budu u zatovoru”, kazao je Beganović.

Beganović je u Prijepolju deo vladajuće koalicije. Široj javnosti poznat je po brojnim krivičnim prijavama, a poslednje suđenje imao je 7. marta zbog napada na službeno lice.

Opštini Prijepolje zaprećeno je tužbama zbog navodne divlje gradnje asfaltne baze u centru naselja i pored fabrike hrane.

Beganović se sa tom gradnjom dovodi u vezu, zbog kako tvrde meštani, političkog uticaja i rodbinskog odnosa.

Lokalna vlast još ni jednom se nije oglasila da li se radi o divljoj ili dozvoljenoj gradnji.

Glas zapadne Srbije

Exit mobile version