Novi Pazar – Predsednik gradskog odbora SDP Husein Memić kazao je danas na konferenciji za novinare da je koalicija Vučiić Ljajić odnela ubedljivu pobedu.

“Mi danas imamo dva razloga za slavlje prvi je zato što smo ubedljivo prvi. I posle prljave kampanje koju su vodili naši politički neistomišljenici ne birajući ni vreme ni sredstvo čak su išli dotle da su zloupotrebili i džamije u svoje političke svrhe”. kazao je Memić.
On je podsetio da je protiv Aleksandra Vučića u Novom Pazaru i Sandžaku vođena strašna negativna kampanja i hajka i podsetio na spotove koji su puštani na televizijama u Novom Pazaru koje su pod kontrolom Muamera Zukorlića.
“Ni to im nije bilo dovoljno čak pojedini nisu mogli da pobede ni u svom rodnom selu Orlje” kazao je Memić dodajući da misli na Muamera Zukorlića.
Drugi razlog za slavlje je kazao je Memić taj “što ovaj kraj nikada nije više dobio na nivou republike nego sada na ovim izborima”. Memić je poručio zaštićenim belim medvedima da će pravda zakucati i na njihova vrata.

4 KOMENTARA

 1. Mladi gospodine,pobeda je tu,nece nigde pobeci,pa zasto svoj polozaj I cinjenicu da ste kultirni radnik stavljate u drugi plan pricama o nekima iz davnoproslih vremena.Ne pridajte im ni 0 % znacaja,jer njima je I antireklama- reklama!Rekla bih da Vi tako mladi I na vise funkcuja u gradu niste osoba koja bi se bavila nevaznim stvarima I trosila vreme na njih,vec svu svoju pozitivnu energiju usmerite na znacajne i lepe stvari koje su ovom gradu preko potrebne!

 2. Mladi besni psic …rezi li rezi… hteo bi da zorom bude Vucic.
  ))))
  Zaboravio istoriju i ne tako davnu proslost, kada je jedan drugi “pobednik” govorio posle izbora “sateracemo vas u misje rupe”
  Sta se desilo?
  Na sve sledece izbore nikad vise nije imao prilike da nesto kaze kao pobednik.
  Narod kaznjava takve.
  Ovo su bili izbori, demokratija, takmicenje a ne rat !!!
  Nauci to mladi lajavce!
  I ne kiti se tudjim perjem – glasove nisi dobio zato sto si ti lep, pametan, vredan,… vec zato sto narod veruje postenom Vucicu!
  .
  p.s.
  Nadam se da ce te objaviti moj komentar.
  Prvi put da nesto komentarisem na vasem portalu.

 3. Slazem se da su zloupotrebljavane i funkcije i vjerski objekti i javne ustanove i mediji i sve sto se moglo zloupotrebiti je zloupotrebljeno,samo mi nije jasno cemu slavlje Beli????Imali ste oko deset koalicionih partnera i osvojili ste to sto ste osvojili,jos kada se ponovi glasanje na tim mestima mislim da ce razlika biti mnogo manja.Nije za slavlje brate,za slavlje nije nikako ali posto vi volite SLAVLJA kao i koalicioni partneri,koji su u Istoriji uvek slavili poraze,onda nek vam je sa srecom SLAVLJE!!!

 4. da, nije za slavlje, slavlje bi bilo kad bi pomogli ovoj jadnoj omladini da konacno pocne da radi i da se konkursi objavljuju ravnopravno za sve…

Comments are closed.