Memić, Zaštićenim belim medvedima pravda će zakucati na vrata!

Novi Pazar – Predsednik gradskog odbora SDP Husein Memić kazao je danas na konferenciji za novinare da je koalicija Vučiić Ljajić odnela ubedljivu pobedu.

“Mi danas imamo dva razloga za slavlje prvi je zato što smo ubedljivo prvi. I posle prljave kampanje koju su vodili naši politički neistomišljenici ne birajući ni vreme ni sredstvo čak su išli dotle da su zloupotrebili i džamije u svoje političke svrhe”. kazao je Memić.
On je podsetio da je protiv Aleksandra Vučića u Novom Pazaru i Sandžaku vođena strašna negativna kampanja i hajka i podsetio na spotove koji su puštani na televizijama u Novom Pazaru koje su pod kontrolom Muamera Zukorlića.
“Ni to im nije bilo dovoljno čak pojedini nisu mogli da pobede ni u svom rodnom selu Orlje” kazao je Memić dodajući da misli na Muamera Zukorlića.
Drugi razlog za slavlje je kazao je Memić taj “što ovaj kraj nikada nije više dobio na nivou republike nego sada na ovim izborima”. Memić je poručio zaštićenim belim medvedima da će pravda zakucati i na njihova vrata.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO