Memić: Ugljanin doživeo debakl, narod prepoznao zloupotrebu BNV

Novi Pazar – Današnji skup Sulejmana Ugljanina još jedan je dokaz da je on privatizavoao i potpuno obesmislio jednu veoma važnu funkciju za Bošnjake a to je BNV. Međutim današnji broj prisutnih pokazuje da je narod prepoznao njegove namere izjavio je predsednik Gradskog odbora SDP Husein Memić.

Memić kaže da se Ugljanin dok je bio u Vladi Srbije nije bunio i da mu je sve bilo potaman, a sada kada ga zaustavi policajac ili mu Vučić ne odgovori na pismo smatra to ugroženošću Bošnjaka.

“Hvala bogu da današnji skup dokazuje da je delovanja i politika Ugljanin prošlost. Mi Bošnjaci smo davno u 21. veku a ugljanin je ostao zaglavljen u tunelima devedesetih” kaže Memić.

On ističe da je Ugljanin licemer koji sada tobož štiti prava Bošnjaak a svi znamo, kaže Memić “da je on glavni generator problema i poniženja”

“Tu ne mislim samo na razbijanje islamske zajednice, što je istorijska nepravda već i na obesmišljavanje i politizaciju jedne od najvećih istitucija za Bošnjake”

On je podsetio na skandale sa udžbenicima, karikaturama poslanika Muhammeda s.a.v.s ali i na ukradenu Himnu kao i druge afere koje su uvek bile predmet podmeha tvrdi Memić.

On je pozvao Ugljanina da podnese ostavku u BNV i drugim institucijama i tako poštedi Bošnjake afera i poniženja.

U svom pismu medijima Memić zaključuje da je SDP ponosna na sve građane Sandžaka koji nisu naseli na još jednu podvalu i koji su prepoznali namere Ugljanina dodajući da to daje snagu njegovoj partiji da Novi Pazar i Sandžak izvede na put prosperiteta i bolje budućnosti.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO