Memić – Tražimo reakciju državnih organa po pitanju bezbedonosne situacije u Novom Pazaru

Novi Pazar – Predsednik GO Husein Memić oštro je kritkovao danas nadležne iz polilcije i pravosudnih organa zbog sve češćih ubistava i nerazjašnjenih ubistava u Novom Pazaru poslednjih godina.
On je podsetio koliko je nerazjašnjenih ubistava u Novom Pazaru, od ubistva vlasnika menjačnice Haruna Alića, vlasnika menjačnice Enesa Ajdinovića i drugih koji postaju svakodnevnica rekao je Memić.
“Mi tražimo jasnu odgovornost policije i tužilaštva, tražimo odgovornost ljudi koji treba da se bave zakonom. Tražimo hitnu reakciju državnih organa za trenutnu bezbedonosnu situaciju u ovom gradu. SDP neće ostati nema kada je u pitanju bezbednost građana Novog Pazara”.
Memić je kazao da je sinošnje ubistvo našeg doktora Safeta Skenderija ponovo pokrenulo pitanje bezbednosti građana Novog Pazara, On je rekao da je dr Skenderi bio veliki humanista i izrazio žaljenje zbog toga.
Čovek koji nije mogao da nađe pravdu jer nije mogao tri godine da se useli u svoj stan koji je kupio. Bezbedonosna situacija u Novom Pazaru je katastrofalna, dok se sud i Policija pretiču ko je odgovoran za razne sudske presude i izvršenja građani Novog Pazara čekaju od 5 do 10 godina na pravdu i na kraju nju uzimaju u svoje ruke i tako nažalost se dešavaju ovakve stvari” rekao je Memić.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO