Memić pred Radnički: Probaćemo da iskoristimo naše prednosti u Kragujevcu

Trener rukometaša Novog Pazara Hasan Memić rekao je danas, uoči gostovanja kragujevačkom Radničkom na startu takmičenja u A grupi Arkus lige, da je prva utakmica uvek najteža.

“Probaćemo da držimo egal, da smo tu na posed ili dva, kako bismo u finišu prelomili meč u našu korist. Prva utakmica uvek je najteža. Nismo mogli da napravmo neki kvalitetan skauting, pa i mi i oni imamo nepoznanica. Idemo rasterećeni u Kragujevac, što je naša prednost. Pokušaćemo to da iskoristimo”, rekao je Memić.

Pazar u novu sezonu ulazi bez Aleksandra Milenkovića, Gorana Rakovića, Đorđa Kukića, Hamze Hakića i Marka Živkovića, ali pojačan Milošem Rajičićem, Savom Slavuljicom, Brankom Karanovićem, Aleksandrom Mrvaljevićem, Seadom Međedovićem i Anesom Sefovićem.

S druge strane, Radnički je sačuvao okosnicu prošlogodišnjeg sastava, kojoj je pridodao iskusne igrače, poput Dejana Zlatanovića, Dragana Tubića ili Veljka Davidovića.

“Odnedavno ih vidi sjajni trener Đorđe Teodorović. Nema sumnje da nas čeka težak meč. Imali smo malo problema s bolešću i sitnim povredama, ali najbirnije je da u Kragujevac idemo kompletni, spremni i dosta dobro uigrani. Ne želimo kalkulacije već pobedu”, naveo je Memić.

Radnički i Novi Pazar igraju sutra od 18 časova u Hali Jezero.

M. Minić

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO