MEMIĆ ODBRUSIO POLITIČKOM DILETANTU ADMIRU MURATOVIĆU! MOJA PORODICA I JA SMO ČISTI PRED BOGOM I LJUDIMA

Novi Pazar – Na pisanje medija bliskih SPP-u o kupovini gradskog zemljišta po povoljnijim cenama, reagovao je Husein Memić koji je Admiru Muratoviću i “istraživačkim novinarima” poslao otvoreno pismo.
Poštovani, moj otac je blizu 30 godina vlasnik radnje i jednog dijela zemljišta na čijem se porodičnom nalazila prodavnica. Na osnovu ozakonjenja moj otac je dokupio 39 m2 neposrednom pogodbom kao i svaki drugi gradjanin Novog Pazara kojem je to zakon dozvolio na osnovu postupka ozakonjenja. Smatram da je ovo sraman pokušaj kreiranja afera koje se na podmukao način u poslednje vrijeme vode na časne i poštene ljude.
Moja porodica i ja smo čisti pred bogom i ljudima.
Apsolutno svaki deo zakonske procedure je ispoštovan, od kupovine zemljišta, gradjevinske i upotrebne dozvole do prijave radova. Obećavam da ću protiv dotičnog autora podnijeti krivičnu prijavu i pozvati javnost na svako sudjenje. Ako postoji nešto kriminalno postoji krivična prijava i podnesite je, nemojte se kriti iza portala sa nepostojećim autorima, stojite imenom i prezimenom “vjernici”.
Uzgred, moj otac je kupio taj plac 2017.godine javno pred odbornicima SPP-a na redovnoj skupštini grada, zašto se tada niko nije bunio, čak nijedan odbornik SPP-a nije glasao protiv. Sa druge strane komisija za procenu zemljišta je donela odluku za prodaju zemljišta Memić Muhamedu po ceni koju vi kvazi novinari navodite. U komisiji su bila i vaša dva člana SPP-a, pitajte dotične kako su glasali i da li su bili protiv, selam.
HUSEIN MEMIĆ
POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO