Memić – Novi Pazar je grad u kome se poštuju komšije

Novi Pazar – Predsjednik gradskog odbora SDP Husein Memić izjavio je danas da je Novi Pazar grad u kome se poštuju komšije drugih vera i konfesija. 

On je u pisanoj izjavi dostavljenoj Sandžakhaberu rekao da dok se drugi igraju “partizana i četnika” oni ulaze u naselja i rešavaju probleme ljudima.
Brinemo se za Bošnjake koji žive i rade van granica Novog Pazara. Pozivam sve gradjane Novog Pazara da posete Muhadzir dzamiju u Subotici, polupanu radnju našeg pazarca u Novom Sadu i da ne nasedaju na provokacije nekog plašljivog četnika” kaže se u Memićevoj izjavi.
Memić dalje tvrdi da cela Srbija treba da zna da je Novi Pazar grad u kome se “najviše vole svoje komšije, grad u kome je Crkva u centru Novog Pazara, gde se ne pišu grafiti mrznje, već čuva komšijsko, gde Bošnjak čuva Srbinu leđa i obrnuto”
Memić je pozvao predstavnike medija da dođu na humanitarni koncert povodom za izgradnju kuće porodici Dunjić gde će kako tvrdi videti pravo lice tolerantnog Novog Pazara, grada u kome problem nema veru i naciju!

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO