Naslovna Featured Istaknuto MEMIĆ: Haram ti bilo bivši hodža

MEMIĆ: Haram ti bilo bivši hodža

memic:-haram-ti-bilo-bivsi-hodza

NOVI PAZAR – Odbornik u Skupštini grada Novog Pazara, Admir Muratović preko društvenuh mreža prozvao je članove porodice direktora Kulturnog Centra Huseina Memića, koji se tim povodom obratio Muratoviću putem medija.

“Poštovani bivši hodza, vidim ovih dana hrabro prozivaš mene, moju porodicu, dozvoljavaš da mi sa tvog profila ljagaju sve članove porodice, suprugu, brata i haram ti bilo hodza. Ja to neću raditi i molim svakoga da ne upliće prste u tudje porodice pa ni tvoju jer to je svetinja, ubice i kriminalci imaju taj kodeks ali ti ga očigledno nemaš. Molim sve da moj komentar ne izazove prema dotičnom nikakvu mržnju niti komentar koji bi diskreditovao bilo čijeg člana porodice. Ja ne prosipam fitnu a ti je prosipaš i optužuješ imenom i prezimenom mene i moj članove porodice, zbog pozicije koja ti je ugrožena.

Upamti, doćiće vreme polaganja računa, za svaku izgovorenu riječ ćeš odgovarati baš kao svaki vlasnik komentara na tvom zidu protiv koga sam pokrenuo tužbe.

Ako misliš da se tebe bojim, upoznaćeš Huseina koji brani čast svoje porodice životom, videćeš kako to ide kod časnih i poštenih ljudi.

Hodza, nemoj samo pred kameru da izigravaš hrabrog Admira a kada se svetla ugase da nas tražiš po hodnicima i govoriš “pa to je politika”. Uzgred, vidimo se na sudu” – poručio je Memić.

Exit mobile version