Naslovna Vijesti Memić – Građani će prepoznavati SDP po humanim aktivnostima

Memić – Građani će prepoznavati SDP po humanim aktivnostima

Novi Pazar – Građani Novog Pazara će prepoznavati Sandžačku demokratsku partiju po humanim aktivnostima – rekao je nakon sednice GO SDP-ea, predsednik tog odbora, Husein Memić.

Prema njegovim rečima, pored uobičajenih dnevno političkih tema, lajt motiv ovog satanka bio je upravo humanitarni rad i definisanje konkretnih akcija pomoći.

”Građani Novog Pazara će u doglednoj budućnosti imati prilike da vide šta SDP radi. Mi se ne bavimo napadima, ne bavimo se nekim lošim stvarima. Mi gledamo kako da konkretno realizujemo humane aktivnosti tamo gde je pomoć najpotrebnija”, rekao je Memić.

Na pitanje kada se mogu očekivati konkretne akcije pomoći, Memić je odgovorio da će to biti veoma brzo.

”Pošto ide zima – kazao je Memić – mi ćemo najpre pokušati da ublažimo probleme koji tište građane Novog Pazara, koji nemaju dovoljno novca. Takvim ljudima ćemo pomoći u nabavci ogreva, zimnice, školskog pribora i slično. Sve su to stvari koje smo ovde na gradskom odboru polemisali i tražili način kako da članovi Gradskog odbora uzmu učešće i na koji način pomognu tim ugroženim ljudima.”

SDP je godinama unazad, u skladu sa svojim mogućnoctima, pomagala ugrožene kategorije stanovništva na različite načine. Vršenjem vlasti u nekim sandžačkim opštinama trudila se da upravo humane akcije imaju prioritet u tim lokalnim samoupravama.

Exit mobile version