Medjedović bez četvrtfinala na tuniru u Antaliji

NOVI PAZAR/ANTALIJA – Teniser Srbije Hamad Medjedović nije uspeo da se plasira u četvrtfinale ITF turnira na šljaci iz M15 serije u Antaliji, pošto je danas u drugom kolu u dva seta, 1:6, 1:6, izgubio od trećeg nosioca Lukasa Gerča iz Nemačke.Gerč (26) je 446. na ATP listi, a osam godina mladjeg i za 228 mesta slabije plasiranog Novopazarca pobedio je za jedan čas i dva minuta.

Rival Gerču u borbi za polufinale biće 789. teniser sveta Luiš Farija iz Portugala, koji je u osmini finala posle tri časa i tri minuta eliminisao za 43 pozicije bolje rangiranog Izraelca Danijela Cukermana sa 2:1 setovima (6:3, 3:6, 7:6).

Medjedović je u Antaliji nastupio i u dublu sa zemljakom Lazarom Vojinovićem, ali su njih dvojica danas na startu takmičenja posle izgubljenog prvog seta (4:6) predali meč četvrtim nosiocima Gerču i Cukermanu.

Gerč i Cukerman će u četvrtfinalu igrati protiv Umuta Akojuna i Merta Načija Turkera iz Turske, koji su u dva seta, 6:2, 6:0, dobili Turčina Gokberga Saritaša i Rusa Vladislava Tasenkova.

indeksonline.rs/Beta

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO