Naslovna Sport Mavrić i Babić pred Zlatnu rukavicu: Pazarska publika da nas ponese do...

Mavrić i Babić pred Zlatnu rukavicu: Pazarska publika da nas ponese do prestižnog bokserskog trofeja

mavric-i-babic-pred-zlatnu-rukavicu:-pazarska-publika-da-nas-ponese-do-prestiznog-bokserskog-trofeja

Žreb za 65. po redu boksersku Zlatnu rukavicu u Novom Pazaru biće održan večeras, a željno ga iščekuju i reprezentativci Srbije Ahmed Mavrić i Vladan Babić, koji ove sezone brane boje Novog Pazara u Regionalnoj ligi.

U mlađu gardu reprezentativaca spada Pazarac Ahmed Mavrić. Ovogodišnji šampion države u poluteškoj kategoriji debitantovaće na prestižnom turniru.

“Trenirali smo pakleno. Ovo je veliki događaj za Novi Pazar, pa očekujem veliku podršku sa tribina. Daćemo sve od sebe da Zlatna rukavica ostane u Novom Pazaru. Mnogo mi nači što će me bodriti porodica, prijatelji i sugrađani”, rekao je Mavrić.

U kategoroji do 80 kilograma očekuju ga rivali poput dvojice kolega iz reprezentacije, evropskog prvaka Artjoma Agejeva i trećeg sa šampionata sveta Vladimira Mirončikova, kao i Lea Cvitanovića iz Bosne i Hercegovine.

Dugogodišnji kapiten Srbije, superteškas Vladan Babić osvojio je Zlatnu rukavicu pre četiri godine u Nišu.

“Uvek to bude veoma kvalitetno takmičenje. Ovde sam već 15-20 dana i ljudi me presreću, pitaju šta ih zanima. Intresuju se za Zlatnu rukavicu. Verujem da će biti sjajna atmosfera i da će publika u Novom Pazaru pogurati nekoga od nas do trofeja”, naveo je Babić.

Prve borbe na 65. Zlatnoj rukavici u Novom Pazaru zakazane su za petak od 17 časova u Sportskoj dvorani Pendik.

M. Minić

 

The post Mavrić i Babić pred Zlatnu rukavicu: Pazarska publika da nas ponese do prestižnog bokserskog trofeja appeared first on Radio Televizija Novi Pazar.

Exit mobile version