Naslovna Featured Istaknuto Marko Louis oduševljen energijom novopazarske publike

Marko Louis oduševljen energijom novopazarske publike

0
marko-louis-odusevljen-energijom-novopazarske-publike

U okviru World Music Fest Zeman, sinoć se novopazarskoj publici, prvi put, predstavio beogradski umjetnik, Marko Louis. Njegov jedinstveni muzički stil koji kombinuje elemente jazza, modernog zvuka i domaćeg etna nikoga nije ostavio ravnodušnim. Nakon nastupa je, za RTV Novi Pazara, izjavio: Ovo je bila predivna noć. Toliko pozitivne energije. Srećan sam što me novopazarska publika ovako dočekala i iskreno se nadam da ćemo se uskoro ponovo družiti. Zahvalio bih organizatorima World Music Fest Zeman što su mi omogućili da osjetim ovu sreću.

Direktor Kulturnog Centra Novi Pazar, Husein Memić takođe nije krio zadovoljstvo. Ističe da je na koncertima sveku veče sve više posjetilaca. World Music Fest Zeman postao je ne samo regionalni nego i svjetski poznat Festival o kojem pišu brojni mediji. Svakim danom se potvrđuje da opravdava svoj cilj, a to je očuvanje tradicionalne Balkanske muzike.

Večeras će se, u 21 sat, na Žitnom trgu, publici predstaviti internacionalna grupa sa adresom u Španiji, Barcelona Gipsy balKan Orchestra. Svjetski poznat sastav sa decenijskim iskustvom u izvođenju Balkanske muzike.

LLG

Podeli

Exit mobile version