Marinković novi zamenik gradonačelnika Novog Pazara! Mančić direktor JP “Gradska toplana”

NOVI PAZAR – Odbornici Skupštine grada imenovali su danas Vladimira Marinkovića, po zanimanju diplomiranog pravnika, za zamenika gradonačelnika Novog Pazara, umesto Igora Novovića koji je ranije podneo ostavku na tu funkciju.

Novoimenovani zamenik gradonačelnika Vlad Marinković je bio vršilac dužnosti direktora “Gradske toplane. On je u obraćanju odbornicima rekao da će novu funkciju obavljati časno i pošteno, u interesu svih građana Novog Pazara.

Na mestu direktora javnog preduzeća “Gradska toplana” zameniće ga ekonomista Nemanja Mančić.
Glasovima vladajuće većine za novog člana Gradskog veća izabran je ekonomista Nikola Milenković , koji je od 2008. godine zaposlen u Gradskoj upravi Novog Pazara i bio je šef Odseka za privredu, poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo u Odeljenju za privredu.

Milenković je za člana Veća imenovan umesto Nedžada Plojovića, zaduženog za saradnju sa mesnim zajednicama i poljoprivredu, koji je podneo ostavku.

Sednica je trajala nepuna dva sata, a počela je učenjem dove i minutom ćutanja nedavno preminulom potpredsedniku Narodne skupštine i predsedniku Stranke pravde i pomirenja (SPP) Muameru Zukorliću.

indeksonline.rs

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO