Marić: Cilj plej of

fudbalera Novog Pazara Zoran Marić rekao je da veruje da će njegova ekipa u narednih osam superligaških kola osvojiti dovoljno bodova za plasman u plej-of. 

 
“Drago mi je da smo dogovorili saradnju, sada ćemo se ustremiti ka plej-ofu. To nam je cilj, iako neće biti lako”, rekao je 55-godišnji Marić.
Ovaj bivši reprezentativac Jugoslavije je pre deset meseci okončao svoj treći mandat u Vojvodini, u kojoj je proveo i najveći deo igračke karijere. Pre toga, predvodio je omladince Srbije, banjalučki Borac i špansku Kompostelu.
Na pazarskoj klupi naslediće Radmila Ivančevića, koji je tokom prošle nedelje podneo ostavku.  
“Analizirao sam igrački kadar Novog Pazara i imam prilično jasnu sliku. Pred nama je prelazni rok, pokušaćemo da ga iskoristimo na najbolji način”, najavio je Marić.
Novopazarci su u jesenjem delu sezone postigli samo 18 golova.  
“Ako želimo u plej-of, neophodno je da pobeđujemo. To nije moguće bez efikasnog napada. Znači, moraćemo da dajemo više, ali i primamo manje golova”, zaključio je Marić.
On je svojevremeno igrao na poziciji napadača, a nastupao je i za španske klubove Seltu i Kompostelu.
Pazar će pripreme za nastavak sezone početi 13. januara, a ekipa će između 28. januara i 12. februara trenirati i igrati kontrolne utakmice u Antaliji.
Novi Pazar je na 12. mestu u Super ligi Srbije sa 24 boda, šest manje od osmoplasiranog Javora, koji je poslednji tim u zoni plej-ofa.
Prvenstvo će biti nastavljeno 20. februara, kada će Novi Pazar u utakmici 23. kola gostovati beogradskom Radu.  

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO