Mandić se vratio u Crnu Goru, čeka se hapšenje (video)

Podgorica – Lider Demokratskog fronta Andrija Mandić kojeg Glavni specijalni tužilac Milivoje Katnić sumnjiči za stvaranje kriminalne organizacije koja je pokušala teroristički napad na dan održavanja parlamentarnih izbora 16. oktobra prošle godine, večeras je stigao iz Beograda u Podgoricu.

Osim partijskih drugova, na aerodromu u Golubovcima sačekale su ga i novinarske ekipe koje je zanimalo da li će se opirati eventualnom hapšenju.
“Neka se Milivoje Katnić samouhapsi”, rekao je Mandić.

On tvrdi da je zahtjev Katnića o njegovom i hapšenju Milana Kneževića dokaz da je, kako kaže, predsjednik DPS-a Milo Đukanović izgubio kompas.
“On ima nekoliko poslušnika, a sve je ovo igra da se zaplaši DF i da nas povežu sa kriminalnim radnjama koje ne postoje. Oni gube Nikšić, zato se sve ovo dešava”, rekao je Mandić.
Večeras se očekuje sjednica Predsjedništva DF-a na kojoj bi trebalo da bude odlučeno što su naredni koraci ovoga saveza.
Ranije danas, Administrativni odbor Skupštine podržao je oduzimanje imuniteta Mandiću i Kneževiću. Ukoliko to potvrdi plenum na sjednici koja se održava u srijedu, stiču se uslovi za njihovo hapšenje.
A Nebojša Medojević je ranije danas kazao da lider DPS-a Milo Đukanović stoji iza svega, da on izaziva rat na Balkanu, te da nasilje može da bude odgovor opozicije.

Izvor.CDM

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO