Naslovna Sandžak Novi Pazar Malićević o napadu na Mujovića: Krenuo je džipom da nas udari

Malićević o napadu na Mujovića: Krenuo je džipom da nas udari

2

Sjenica – Nakon riječi Hazba Mujovića da se pokušaj njegovog ubistva desio u centru Sjenice, te da su mu dva lica prepriječila put i napala ga, Muamer Malićević koji je priveden zbog napada na Mujovića kazao je da je konflikt započeo Mujović.

“Kada sam išao ulicom video sam Hazba Mujovića u opštinskom vozilu. On je vozio velikom brzinom i kada me je video naglo je krenuo ka meni sa ciljem da me udari kolima, ja sam se udar sam izbjegao brzim iskorakom na snježnu površinu.” kaže Malićević.

Malićević napominje da je Mujović u nekoliko navrata fizićki napao političke neistomišljenike, Ismira Ristića – člana BDZ-a, Muriza Turković, Kasima Zoranića i mnoge druge.

“Molim predsjednika opštine Sjenica da konačno obuzda svoje nasilničko ponašanje, te da nas poštedi svojih svakodnevnih skandala, zbog kojih ne znamo da li gledamo TV dnevnik ili smo na jutarnjem brifingu u policiji” stoji u saopštenju predsjednika opštinskog odbora u Sjenici Muriza Turkovića.

Muriz Turković u saopštenju zahtjeva od nadležnih organa ove države da, kako kaže, stanu konačno na put nasilničkom i bahatom ponašanju gospodina Mujovića, jer građani Sjenice kako tvrdi nemaju ništa od toga što Mujović više vremena provodi u policiji dajući iskaze zbog nasilničkog ponašanja, nego u kancelariji u opštini i svaki put nakon izlaska iz policije je osioniji i bahatiji. Turković preldaže I da mu Ministarstvo za lokalnu upravu okači značku, jer je kako kaže Turković u saopštenju, Mujović očigledno umislio da je Sjenica Teksas od prije dva vijeka a on šerif koji odlučuje o svemu, pa i o životu ili smrti građana Sjenice.

2 KOMENTARA

 1. Šira javnost treba da se upozna sa Hazbovim kriminalnim djelovanjem:

  -Teške tjelesne povrede primaocu socijalne pomoći Draganu Miloševiću, iz Prijepolja na MOSI igrama u Prijepolju (podnesena krivična prijava);

  -Fizički napad na omladinca BDZS, Ć.Hajradinovića, ispred sportske hale u Sjenici.

  -Napad i prijetnje omladincu BDZS I. Rastiću tijekom predizborne kampanje;

  -Prijetnje smrću V. Tahirovicu, sinu sjeničkog ugostitelja (podnesena krivična prijava);

  -Fizički napad na I.Rastića u centru grada prije nepunih mjesec dana;

  -Bahato upravljanje opštinskim vozilom kada je retrovizorom udario predsjednika opštinskog odbora SDP-a u Sjenici;

  -Kriminalna preraspodjela junica iz državnog programa pomoći najnerazvijenijim opštinama (sudski proces u toku);

  -Upitno povlačenje turskih investitora zainteresovanih za izgradnju osnovne škole u Sjenici;

  -Sporna i nikad do kraja obavljena izgradnja vrtića u Sjenici;

  -Kriminalno sprovedeni referendum o samodoprinosu (istraga u toku);

  -1,8 miliona eura nenamjenski i protivzakonito potrošenog novca građana Sjenice prema izvještaju Državne Revizorske Institucije, i brojne druge afere, skandali, ucjene i prijetnje o kojima javnost manje zna;

  ..itd…

 2. Muamer Malicevic je zet Nusreta Nuhovica, coveka koji je svojevremeno bio na celu SDA Sjenica (cak i predsednik opstine i drzavni sekretar). Niko jos nije sabrao koliko je taj tip uzeo opstinskih para po raznim osnovama.
  Dobro je Nusret sve ovo ispisao Muameru a ovaj je to dugo vezbao i dobro procitao. Kako je samo izgovorio ovo da je ucinio iskorak na povrsinu pokrivenu snijegom – hahahahaha. Boze mili, koji su ovo tipovi.

Comments are closed.

Posting....
Exit mobile version