“Malac genijalac” ponosan na svoje genijalce

 Ovogodišnja Međunarodna olimpijada u aritmetici održana u Beogradu okupila je preko 500 dece iz Srbije i drugih okolnih država. Desetogodišnja Hana Hukić i devetogodišnji Zein Plojović iz Novog Pazara, polaznici škole Malac genijalac uspeli su da osvoje drugo i teće mesto.

“Ova manifestacija svake godine okuplja veliki broj dece ne samo iz Srbije već i drugih država ali ove godine, zbog epidemioloških mera, taj broj bio je manji a olimpijada je prošla u najboljem redu”, kazala je učiteljica škole Malac genijalac iz Novog Pzara, Meliha Muminović.

Da Novi Pazar zaista ima talentovane dece iz svih oblasti i da su naš ponos, pokazali su i dokazali na ovoj olimpijadi u aritmetici, Desetogodišnja Hana Hukić koja je osvojila drugo i devetogodišnji Zein Plojović koji je zauzeo treće mesto.

Inače, škola Malac genijalac, ove godine broji preko 40 talentovanih đaka a otvorena je za prijem novih genijalaca uzrasta od 4 do 12 godina koji žele da nauče nešto novo iz oblasti aritmetike, engleskog jezika i programa “Super um” a koji se mogu prijaviti preko fb i instagram stranica škole kao i u prostarijama same škole.

B.V.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO