Majčinski podvig: Tridesetšestogodišnjakinja rodila jedanaesto dete

majka_11_01

Sjajna vest da je Silvana Simić koja sa porodicom živi u tutinskom selu Svračiće, na svet donela jedanaesto dete, ostavlja bez teksta i one čiji su podvizi zabeleženi okom javnosti i prezentovani izvan ovih prostora. Dečak, koji će se po želji članova porodice zvati Adem, a koji je na svet došao u novopazarskom porodilištu je, prema rečima njegove majke, najveći dar koji roditelj može dobiti. Ne obeshrbruje je ne baš sjajana materijalna situacija porodice i ponosno kaže da za časne ljude uvek ima posla i osnovnih prihoda.

majka_11_04

„Za mene je ovo, uprkos tome što kod kuće imam pet sinova i pet kćeri, najradosniji trenutak, jer svako je dete dukat za sebe. Mogu slobodno da kažem da smo mi, kad se prebroje svi članovi, jedna izuzetno bogata porodica. A svako novo rađanje deteta je nova , neopisiva radost“, kaže Silvana, ne skidajući ni na trenutak osmeh sa lica. Silvana i njen sin , koji su u centar pažnje medija dospeli nepuna dvadeset četiri sata po Ademovom rođenju, osećaju se dobro, a da dolazak dečaka na svet protekne u najboljem redu pobrinula se dr Suada Gicić Skenderi.

majka_11_06

Predstavnici novopazarske gradske vlasti obišli su sretnu majku i njeno novoreođenče i darovali im tom prilikom sibolične poklone. Tridestšestogodišnja Silvana Simić, po prvi put je postala majka sa četrnaest godina. I na pitanje kako posmatra mogućnost daljeg proširenja porodice, zagonetno se smeška.

majka_11_07

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO