Srijeda, 6 Jula, 2022
NaslovnaSandžakNovi PazarMahmutoviću uručeno priznanje za najboljeg gradonačelnika

Mahmutoviću uručeno priznanje za najboljeg gradonačelnika

Meho mahmutovicGradonačelniku Novog Pazara, dr Mehu Mahmutoviću urućeno je priznanje za najveći doprinos lokalnoj samoupravi, na republičkom nivou. Reč je o dodeli godišnjih nagrada “Kapetan Miša Anastasijević” koje se dodeljuju u različitim kategorijama, najusperšnijim pojedinicima I organizacijama iz više oblasti. Svečanost dodele priznanja održana je u utorak, 9.aprila, u Matici Srpskoj u Novom Sadu.

Povodom priznanja čiji su nosioci Media invent I Fakultet Tehničkih nauka u Novom Sadu, gradonačelnik Novog Pazara, dr Meho Mahmutović istakao je “da je reč o nagradi koja potvrđuje da se uloženi trud I naporan rad isplate, ali I koja obavezuje na istrajnost u evropskoj orijentaciji I doslednost ideji da Novi Pazar postane I ostane lider među gradovima u regionu”.

mahumotivc nino fevzijaPriznanja su, između ostalih dobili prvi potpredsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić, zatim, vlasnik “MK grupe”Miodrag Kostić, Veran Matić, Kiril Kravčenko i pokrajinska sekretarka Vesna Kopitović.

RELATED ARTICLES

1 KOMENTAR

  1. Nas Dragi Gradonacalnik Dr Meho jest dobar i vrijedan i mozda najbolji u Sandzackim Gradovima, al nemoze se ni tu mjeriti ipak je NP ipak najveci Sandzacki Grad sa najvise stanovnistva i budzeta,al eto malo da izbegnemo tu paralelu. Al za Srbiju je vec i ne moguce, mislim da je prenaduvano i smjesno.Ako uporedimo neke poznate Gradonacelnike Srbijanskih Gradova kao na primer Gospodina Palmu iz Jagodine ko ji je napravio toliko radnih mjesta i socijalni program za siromasne, porodicne i stambene.Ne uporedzujem njegovo Nacijonalno ubedzenje vec njegov doprinos Gradu mislim da je on kao najbolji Gradonacelik zasluzno. Al eto stim mozda hoce Drzava da nam zamaze oci da smo kao navodno i mi kao Grad NP ne zaboravljeni u sistemu. Moje misljenje na ko je imam pravo kao zitelj NP-a Dr Meho nije trebao da primi tu nagradu zbog njega jel stim njega omalozavaju sa nerealnoscu a kako ga ja poznajem on je jedan bas SKROMAN COVJEK.Ako grijesim oprost trebao je da odbitu nagradu zbog njega samog je tu uvreda a ne cast

Comments are closed.

- Advertisment -

POPULARNO