Meho mahmutovicGradonačelniku Novog Pazara, dr Mehu Mahmutoviću urućeno je priznanje za najveći doprinos lokalnoj samoupravi, na republičkom nivou. Reč je o dodeli godišnjih nagrada “Kapetan Miša Anastasijević” koje se dodeljuju u različitim kategorijama, najusperšnijim pojedinicima I organizacijama iz više oblasti. Svečanost dodele priznanja održana je u utorak, 9.aprila, u Matici Srpskoj u Novom Sadu.

Povodom priznanja čiji su nosioci Media invent I Fakultet Tehničkih nauka u Novom Sadu, gradonačelnik Novog Pazara, dr Meho Mahmutović istakao je “da je reč o nagradi koja potvrđuje da se uloženi trud I naporan rad isplate, ali I koja obavezuje na istrajnost u evropskoj orijentaciji I doslednost ideji da Novi Pazar postane I ostane lider među gradovima u regionu”.

mahumotivc nino fevzijaPriznanja su, između ostalih dobili prvi potpredsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić, zatim, vlasnik “MK grupe”Miodrag Kostić, Veran Matić, Kiril Kravčenko i pokrajinska sekretarka Vesna Kopitović.

1 KOMENTAR

  1. Nas Dragi Gradonacalnik Dr Meho jest dobar i vrijedan i mozda najbolji u Sandzackim Gradovima, al nemoze se ni tu mjeriti ipak je NP ipak najveci Sandzacki Grad sa najvise stanovnistva i budzeta,al eto malo da izbegnemo tu paralelu. Al za Srbiju je vec i ne moguce, mislim da je prenaduvano i smjesno.Ako uporedimo neke poznate Gradonacelnike Srbijanskih Gradova kao na primer Gospodina Palmu iz Jagodine ko ji je napravio toliko radnih mjesta i socijalni program za siromasne, porodicne i stambene.Ne uporedzujem njegovo Nacijonalno ubedzenje vec njegov doprinos Gradu mislim da je on kao najbolji Gradonacelik zasluzno. Al eto stim mozda hoce Drzava da nam zamaze oci da smo kao navodno i mi kao Grad NP ne zaboravljeni u sistemu. Moje misljenje na ko je imam pravo kao zitelj NP-a Dr Meho nije trebao da primi tu nagradu zbog njega jel stim njega omalozavaju sa nerealnoscu a kako ga ja poznajem on je jedan bas SKROMAN COVJEK.Ako grijesim oprost trebao je da odbitu nagradu zbog njega samog je tu uvreda a ne cast

Comments are closed.