Novi Pazar – Gradonačelnik Novog Pazar i član predsedništva SDP Meho Mahmutović reagujući na izjave Sulejmana Ugljanina i optužbe na račun Rasima Ljajića rekao je da su to laži i gluposti i da je Ugljanin čovek bez vizije. On je podsetio da je Ugljanin razbio islamsku zajednicu i bio u svim Vladama i da njegov model razvoja znaju građani Novog Pazara jer je plastenike i motokultivatore podelio svojim članovima a za vreme njegove vladavine budžet Nogov Pazara ruiniran dugovima.
Ugljanin je izneo niz laži, gluposti i političkog prostakluka. Zanimljivo je da Ugljanin često gostuje na TV Pink da li zato što ima nešto da kaže ili zato što je njegov PR supruga jednog od urednika TVPINK pa on to plaća državnim novcem rekao je Mahmutović.
“Za ono što je jutros rekao, mi ćemo da podnesemo tužbu a na sudu ćemo ga pitati, ko to ubija Bošnjake, zašto je on pet godina sedeo u Vladi i ćutao, zašto tada nije to rekao”

Politika hvali kudi
Mahmutović je podsetio da je Ugljanin kada je bio sa Koštunicom i “naručivao lijepo vreme” hvalio Koštunicu, a onda kada više nije bio sa njim u koaliciji istog je optužio da je razbio Islamsku zajednicu “a svi znamo da je to učinio Ugljanin”
“Dok je sedeo sa Tadićem, hvalio je Tadića, govorio da 40 godina bolji život nije bio za Bošnjake nego taj period, a kada više nije bio sa njim napao je Tadića i rekao da su on i DB razbili Islamsku zajednicu a svi znamo da je to on uradio” kazao je Mahmutović i podsetio da je do juče sedeo u Vladi sa Vučićem, Dačićem i Ljajićem i sada je izašao i počeo da napada i njih.

Ugljaninova strategija razvoja Srbije – motokultivator!

“Pošto on nema ništa drugo da ponudi ovom narodu njegova jedina tema je Rasim Ljajić” rekao je gradonačelnik Novog Pazara i podvukao da je Ugljanin prošlost i da je toga svestan “trebao bi samom sebi da postavi pitanje zašto je ostao sam, zašto ni jedna Bošnjačka ni republička stranka ne želi sa njime saradnju. Ostao je sam sa sobom i priča o modelu za razvoj Srbije, kako je on pomogao nerazvijene, a svi dobro znamo ko je dobio motokultivatore, plastenike i novac za štale. To su ljudi koji imaju kafiće i restorane njegovi članovi i to znaju svi građani Novog Pazara i to je predmet policijske istrage” rekao je Mahmutović.

Uništio je budžet Novog Pazara!

Gradonačelnik je podsetio Ugljanina da je on uništio budžet grada Novog Pazara i Novi Pazar i rekao da su pripadnici UBPOK-a prikupili u opštini Novi Pazar blizu 60.kg dokumentacije i rekao da će oni upitati i tužilaštvo i UBPOK šta je sa tim dokazima i kada ćće se to procesuirati.
Zato njega hvata panika, jer zna da je politička prošlost i da ne može učestvovati ni u jednom ozbiljnom republičkom telu jer će se on boriti za cenzus”.
Mahmutović je podsetio da je Ugljanin više puta boravio u parlamentu Srbije a da nije ni jednom izašao na govornicu, i rekao da je njegovo delovanje bilo da zaštiti sebe, svog brata i par svojih najbližih saradnika od onoga što su u prošlosti radili.

Ljajić i Vučić će pomoći Novom Pazaru i Sandžaku!

“SDP je politička budućnost, mi smo to do sada pokazali a u narednom periodu ćemo još više pokazati. Koalicija koju smo napravili je pobednička i ona će da pomogne građanima Novog Pazara i na taj način se ovom narodu najviše može pomoći”

9 KOMENTARA

 1. Ugljanina treba proterati u Kosovsku Mitrovicu! Pa neka dole zaustavlja investicije!

  Sreca pa posle ovih izbora nece biti u vlasti!

 2. DOK JE KRAO PO PAZARU I SANDZAKU SUPER MU JE BILO!!!
  I SAD KRADE PREKO ONE NJEGOVE KANCELARIJE!
  DAJE SVOJIM LJUDIMA PARE, PLASTENIKE, TRAKTORE! BRUKA! TAJ COVEK TREBA DA IDE U ZATVOR! STA SE VISE CEKA!

  GLASAM ZA VUCICA JER JEDINO ON MOZE TE UDBASKE STRUJE DA OTERA U ZATVOR! STO BI REKAO ŠOJIĆ “U ĆORKUUU”

  • Stvarno je neumesno gospodina Vucice dovoditi u bilo kakvu vezu ili kontekst sa Sojicem,cak I u sali,jer se gospodin Vucic bori protiv Sojica iz svih slojeva drustva,pa I iz razlicitih stranaka,a nazalost,previse ih je,a ne da mu se sugerise sta jedan takav-Sojic,sinonim za korupciju I kriminal ima da kaze makar to bio I poziv za corku,jer znajuci Sojica on bi u corku strpao postene,toliko njemu razlicite!

 3. Zanimljivo je da je Suljo davao plastenike, mehanizaciju i pare Esnafu, Ersanu Čeliju, Mirsadu Ikiću i Aladinu Paučincu. Ako pogledate komentare na facebooku glavni pljuvači su upravo ovi ljudi. Ovo su samo neki od pljuvaca koji su uzeli pare.

 4. Ersan Čeli je jedan od glavnih pljuvača. Dok njegova sestra zavodi maloletnice i širi pederluk po našem lijepom gradu on se sakrio u mišiju rupu i samo napada. Brani Sulja a ne vidi da je muftija za pedere.

 5. Dobar vam ovaj ZEJTIN EFENDIJA /citaj Fevzija Muric/, pa ova dva bivsa pionira Mire Markovic /citaj JUL/,hahahahah…e moji Payarci…Samo da vam kazem,mozda niste znali, Zejtin efendija je pobeogo od Sulja, kad je Suljo sayno da Zejtin efendija radi sa iyvjesnim,ali poznatim, Corbicem iz DB…To vi djeca koja radite na ovom Portali treba da znate, ,,pisem zbog vas…bice vas sutra sramota zbog toga…

 6. Znaš li Mirsade da u Pazaru imaš novo ime: HIJENA? Nedaj bože da si dobio donaciju za bolnicu. vjerovatno bi polovinu ustupio bolnici u Mitrovici, kao i onaj kombi što si ustupio, a pola bi morao da podijeliš sa svojim mentorima. Opšti je utisak da vas drma panika zbog opštepoznatih stvari koje i vrapci na grani znaju.

 7. Jedini gospodin na slici je Hivzo Skrijelj,a ovo ostalo,pored brace Mirsada I Meha ujedinjenih posle svega sto su jedan drugome direktno I indirektno rekli kako bi Rasimu bili sto miliji,ostali su preletaci sa dugogodisnjim iskustvom u toj disciplini i razlicitim rasponom krila,a ova tzv dama medju “gospodom”lici mi na tuzno pace!
  Ovo je kao nasa elita,ovo su intelektualci?!Pa o nekome mozes da kazes nesto lose I argumentovano,a da pri tome zadrzis dostojanstvo I ostanes covek,posebno ako si politicar!

Comments are closed.