Mahmutović: Radovi neće stati do zime, Pazar je najveće gradilište! FOTO

U Novom Pazara danas su otpočeli radovi na rekonstrukciji četiri centralne gradske ulice zašta je obezbeđeno 45 miliona dinara.Radove, koji obuhvataju asfaltiranje i izradu novih trotoara je otvorio gradonačelnik Meho Mahmutović istakavši da je planirano da budu završeni za oko dva meseca.

Biće rekonstruisane četiri najstarije ulice u gradu – Gradska, Veljka Vlahovića kao i Prvomajska ulica, odnosnoi popularna Stara čaršija, što će, po Mahmutovićem rečima biti značajno i za turiste.

“Od ovog trenutka, pa u narednih dva meseca Pazar postaje ozbiljno gradilište ovde u centru, naravno mi ćemo imati još dosta poslova ove godine da radimo pri kraju je priprema za objavljivanje velikog poziva za rešavanje kanalizacione i kolektorske mreže u Novom Pazaru za koja smo dobili sredstva i mislim da ćemo krajem Jula ili početkom Avgusta početi sa kompletnom rekonstrukcijom te mreže”.

Mahmutović je podsetio da je u toku izgradnja obdaništa na Dojeviću kao i dijagnostičkog centra što se finasira iz donacije UAE.

Prema njegovim rečima, radi se i na popločavanju trećeg dela pešačke zone, izgradnji atletskog stadiona, tribine na gradskom stadionu, uređenju gradskog parka, sportskih terena u naselju Šutenovac…

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO