Naslovna Featured Istaknuto Mahmutović: Poseta direktorke Republičkog fonda je od velikog značaja za ceo region

Mahmutović: Poseta direktorke Republičkog fonda je od velikog značaja za ceo region

Direktorka Republičkog fonda za zdravstveno osiguranje dr Sanja Radojević Škodrić danas je boravila u Novom Pazaru i održala sastanak sa direktorima svih zdravstvenih institucija u gradu, ali i okolnih gradova. Ona je istakla zadovoljstvo funkcionisanjem zdravstvenog sistema u ovom delu Srbije.

Na sastanku direktorke Republičkog fonda za zdravstveno osiguranje dr Sanja Radojević Škodrić sa predstavnicima svih institucija, koje se finansiraju iz budžeta ove institucije govorilo se o problemima sa kojima se rukovodioci svakodnevno susreću. Direktor Opšte bolnice dr Meho Mahmutović ističe da su ovakve posete prilika za upoznavanje situacije na terenu, što je, kako kaže, mnogo efikasnija praksa. Mahmutović je zadovoljan saradnjom sa direktorkom Fonda za zdravstveno osiguranje.

“Ovo je nova praksa, direktorka je izuzetno mobilna obilazi sve zdravstvene ustanove u Republici Srbiji upoznaje sa stanjem na terenu i ono što mogu sa pravom da kaže da smo izuzetno zadovoljni saradnjom sa republičkim fondom za zdravstveno osiguranje. Oni uvek prepoznaju sve potrebe zdravstvenih institucija i ustanova i pomažu nam koliko smo u mogućnosti i zaista su nam jedna velika pomoć. Razgovarali smo danas i čuli neke savete da ispravimo nešto što nije bilo do sada kako treba da ono što radimo dobro u narednom periodu još poboljšamo,a sve u cilju da pacijenti koji koriste naše usluge imaju još bolje uslove”, rekao je Mahmutović.

Direktorka Republičkog fonda za zdravstveno osiguarnje dr Sanja Radojević Škodrić zahvalila je na dobrodošlicii i ističe da je zadovoljna današnjim sastankom, ali i funkcionisanjem zdravstvenog sistema u Novom Pazaru i okolini.

“Današnji sastanak bio je konstruktivan i kvalitetan, ne samo što smo sagledali situaciju, već što smo diskutovali i rešili mnoge probleme,a neke ćemo u najskorije vreme ja se nadam da rešimo”, rekla je direktorka dr Sanja Radojević Škodrić.

Ona je posetila je i filijalu Republičkog fonda za zdravstveno osiguranje u Novom Pazaru.

Exit mobile version