Mahmutović: Novo lice Novog Pazara

Novi Pazar – Grad će ove godine dobiti potpuno lepši izgled, realizovaćemo veliki broj kapitalnih projekata, koji će poboljšati uslove života građana, radovima će biti obuhvaćen svaki deo grada“, rekao je gradonačelnik Novog Pazara na mesečnoj konferenciji za novinare .


Mahmutović je odgovarajući na pitanja novinara rekao da su sve gradske službe otvorene za medije, te da će se i u narednom periodu organizovati ovakvi skupovi gde će mediji dobiti sve informacije.

Rekavši da će Novi Pazar dobiti nov I još lepši izgled gradonačelnik Nodr Meho Mahmutović je novinare upoznao sa projektima, koje će lokalna vlast spovesti u 2015.godini. On se osvrnuo i na najznačajnije projekate realizovane na prostoru grada, kakvi su rešavanje problema vodosnabdevanja, uređenje Gradskog trga i pešačke zone, preko 300 asfaltiranih ulica u gradu, rešavanje problema sa grejanjem, rekonstrukcija Gradskog stadiona i početak izgradnje Atletskog stadiona. Mahmutović je novinare upoznao i sa prioritetima u ovoj godini. Rešavanje energetskih problema, postavljanje kolektora za preradu otpadnih voda, ugradnja video nadzora u cilju podizanja nivoa bezbednosti građana, te uređenje gradske pijace , kao i povezivanje tog dela grada sa magistralnim putem prema Raški, samo su neki od projekata koje će lokalna vlast realizovati u 2015.godini.

Mahmutović je podsetio na bartimljenje Novog Pazara sa mnogim gradovima u zemlji i inostranstvu.

Gradonačelnik Novog Pazara dr Meho Mahmutović je podsetio da će se raditi na uređenju kanalizacione mreže, te da će se iznaći sredstva za finansiranje tih veoma značajnih radova. Predstavnike medija zanimali su i ranije najavljeno projektno finansiranje medija, kao I otvaranje kancelarije za kontakt sa građanima što će takođe biti realizovano.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO