Mahmutović: Novi Pazar je naveće gradilište! (video – foto)

Novi Pazar – Gradonačelnik Novog Pazara dr Meho Mahmutović je prilikom obilaska gradilišta rekao da je partija koja je na vlasti dokazala da voli Novi Pazar i da radi zbog građana.

On je dodao da će gradska uprava uraditi sve kako bi grad imao kvalitetnu infrastrukturu.

Rukija Kurtanović ima 70 godina. Ona živi u ulici Hadžet u kojoj je danas postavljen asfalt. Kaže da je srećna što je dočekala da njeni unuci imaju bolju budućnost i kvalitetnije uslove za život.

Radost meštana Ulice Hadžet je velika što su nakon više decenija dočekali asfalt ispred svojih kuća. Blato i prašina su prošlost za ove meštane, a deca kažu da će sada čiste obuće ići do svojih škola.

Gradonačelnik Novog Pazara dr Meho Mahmutović, koji je sa saradnicima danas obišao zadovoljne meštane, kaže da gradska uprava nastoji da meštanima obezbedi što kvalitetniju infrastrukturu.

“Evo i danas obilazimo radove u Novom Pazaru. Ima mnogo gradilišta, ne možemo stići da obiđemo sve lokacije. Kontrolišemo da sve bude onako kao treba. Negde dolazi i do izmena u projektu kako bi meštanima, koji tu žive olakšali pristupe .Dobro je što nas i vreme služi. Nadam se da će se do snega u Novom Pazaru raditi”, kaže Mahmutović.

On je dodao da sve što se ne stignemo ove godine, biće nastavljeno sledeće. Mahmutović kaže da su radnici uprave dobili nalog da rade projekte, tamo gde nema projekte dokumentacije.

“Želja nam je da Novi Pazar ima kvalitetnu infrastrukturu. Teška je ekonomska kriza u Srbiji zbog poplava i sve ono što je planirano da se radi preneto je u poplavljena područja, jer ti ljudi teško žive, tamo su oštećeni putevi i kuće. Novi Pazar je veliko gradilište u najtežim uslovima ipak smo obezbedili sredstva za izvođenje radova. Koju ulicu da počnemo da radimo , meštani kažu 40 godina nije rađeno. Otkada smo mi od 2008. godine u Novom Pazaru se neprekidno radi.

Ovo nije predizborna kampanja i ova politička opcija koju mi predvodimo je dokazala da voli Novi Pazar i da radimo za dobrobit građana. Oni su nam dali mandate i mi vraćamo poverenje koje smo dobili”, rekao je Mahmutović.

Pribojska ulica u naselju Lug, dobija lepši izgled. Prethodno je ovde sređen glavni put, izgrađen sportski teren i fontana, a sada se radi ulica u blizini, što će ovom delu grada dati još lepšu sliku.

Meštani kažu da su srećni što će konačno asfaltnim putem ići do svojih domova.

 

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO