Naslovna Sandžak Novi Pazar Mahmutović: Nećemo stati, obezbedili smo sredstva za 2015. godinu

Mahmutović: Nećemo stati, obezbedili smo sredstva za 2015. godinu

Novi Pazar – Gradonačelnik Meho Mahmutović izjavio je prilikom asfaltiranaj ulice u novopazarskom naselju Podbijelje da je grad učineo mnogo da uz pomoć Vlade Srbije uradi dosta projekata i sanira dosta infrastrukturu grada ali i da su obzebeđena sredstva za 2015. godinu.

“Videli ste u poslednjih mesec dana mnogo se radilo, od rešavanja problema vodosnabdevanja koje smo radili uz pomoć eu prijatelja, sređujemo i ulice, u Subotu će biti svečano otvaranje geronto centra koji je sada i pravno zaokružen”. rekao je Mahmutović on je naglasio da su obezbeđana i finansijska sredstva za 2015. godinu i da se sa radovima neće stati.

 

Još jedna novopazarska ulica je asfaltirana.Ovog puta u pitanju je krak ulice Save Kovačevića prema naselju Podbijelje. Mještani su više nego oduševljeni, a članovi gradske uprave ali i izvođači radova su više nego zadovoljni što su još jedno naselje učinili funkcionalnijim.

Naselje Podbijelje posjetio je gradonačelnik Novog Pazara dr Meho Mahmutović, te tom prilikom istakao da će infrastrukturni radovi na teritoriji Novog Pazara biti nastavljeni planiranom dinamikom.

Iako je u ovoj ulici završetak radova planiran za početak sljedeće sedmice, zahvaljujući brzom angažovanju radnika, ali i mještana krak ulice Save Kovačevića prema naselju Podbijelje je asfaltiran nekoliko dana ranije – istakao je između ostalog pomoćnik gradonačelnika Nihad Hasanović.

Mještani ovog naselja se slažu u jednom, a to je da će asfaltiranjem ove ulice i mladim ali i starijim stanovnicima ovog naselja, sada život biti u mnogome poboljšan.

Povoljne vremenske prilike su pogodavale da se planirani radovi završe i kako su istakli izvođači radova ovakav tempo u asfaltiranju ulica će potrajati sve dok budu dozvoljavali vremenske prilike, a prema riječima članova gradske uprave u sljedećem periodu započeće se potporni zid u Kačaničkoj ulici na Paricama, te završetak radova u Potoku.

Exit mobile version