Naslovna Featured Istaknuto Mahmutović na čelu Opšte bolnice u Novom Pazaru

Mahmutović na čelu Opšte bolnice u Novom Pazaru

Dosadašnji državni sekretar u Ministarstvu zdravlja Doc.dr Meho Mahmutović preuzeće dužnost direktora Opšte bolnice Novi Pazar.

Imenovanje dr Mahmutovića na funkciju direktora zdravstvene ustanove kojoj gravitira preko 200.000 stanovnika Novog Pazara, Raške, Sjenice, Tutina i drugih naselja ovog dela Srbije, predstavlja potvrdu opredeljenja Ministarstva zdravlja da se zdravstveni sistem Srbije dodatno unapredi i razvija ravnomerno, kako prostorno, tako i na svim nivoima zdravstvene zaštite.

Svojom stručnošću, izuzetnom posvećenošću radnim obavezama i bogatim profesionalnim iskustvom, dr Mahmutović će sigurno umeti da sprovede ono što je u ovom trenutku neophodno u Opštoj bolnici Novi Pazar, a to je da unapredi organizaciju rada i funkcionisanje ove zdravstvene ustanove od izuzetne važnosti za ovaj deo Srbije ali i zdravstveni sistem Srbije u celini.

Ministarstvo zdravlja ovim putem izrazilo je zahvalnost dr Mahmutoviću na doprinosu koji je obavljajući dužnost državnog sekretara pružio u unapređenju i razvoju zdravstvenog sistema, i očekuje jednako kvalitetan i predan rad i posvećenost dr Mahmutovića na novoj dužnosti.

U svom radu na novoj dužnosti dr Mahmutovic će imati punu podršku Ministarstva zdravlja.

Exit mobile version