Mahmutović-Mujkanović: Novim Pazarom da marširaju investitori

Novi Pazar – U sklopu svojih redovnih diplomatskih aktivnosti I obilaska gradova u zemlji, ministar savetnik ambasade BiH u Beogradu Šerif Mujkanović posetio je Novi Pazar gde se sastao sa gradonačelnikom dr Mehom Mahmutovićem sa kojim je razgovarao o aktuelnoj političkoj, ekonomskoj, kulturnoj situaciji u gradu.

“Predstavio sam gostu sve što je urađeno u gradu u proteklom period, kakvi su potencijali grada I šta je ono što nam predstoji. Razgovarali smo o izborima za BNV, kao I oproblemima koji postoji kod implementacije bosanskog jezika u školama, ali sam predstavio I model koji bi najbolje rešio taj problem” – rekao je Mahmutović.

Jedna od tema današnjeg sastanka ticala se I nedavnih dešavanja u gradu i šetnje uniformisane omladine.

“Želim da Novim Pazarom marširaju investitori. Treba na pravi način predstaviti sliku Novog Pazara svim relevantnim faktorima u zemlji I inostranstvu, a ne zamagljivati je raznim performansima” – kazao je prvi čovek grada.

Upitan da prokomentariše navodne najave šetnje četničkog ekstremističkog pokreta kroz Novi Pazar Mahmutović je rekao da od toga nema ništa I da je takvima koji to najavljuju I organizuju mesto u zatvoru ili na psihijatriji.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO