LUKSUZNI HOTELI ANTALIJSKE REGIJE – više od očekivanog

Letnja sezona od maja do oktobra, luksuzni hoteli i najčistije more, čine Antaliju idealnim mestom za odmor, kako za prave hedoniste, tako i za ljubitelje kulturno-istorijskih znamenitosti ali i za one avanturističkog duha.

IMPOZANTNI KOMPLEKS HOTELA SWANDOR TOPKAPI PALACE 5*Inspirisan Topkapi palatom u Instanbulu, hotel predstavlja jedan od najimpresivnijih kompleksa antalijske regije. Kompletno je renoviran prošle godine sa preko 900 komfornih soba u ponudi.

Uz grandiozni akva-park i šarenolike animacije za najmlađe, idealan je za porodice sa malom decom, uz posebnu pogodnost da deca do 14 godina ne plaćaju smeštaj.

Hotel ima svoju 250 metara dugu plažu sa dva mola i ostavlja utisak prave oaze mira.

Glavni restoran, kao i još tri „a la carte“ restorana u ponudi imaju preko stotinu jela, a za ljubitelje dobre muzike i izvrsnih koktela sedam barova i diskoteka ispunjavaju više od očekivanog. Hotel je na bazi all inclusive usluge.

RASKOŠ HOTELA TITANIC MARDAN PALACE 5* Neobična arhitektura hotela – koja objedinjuje Dolmabahče palatu, Galata most, Maiden toranj i siluetu Kuleli zgrade – čine hotel najelitnijim rizortom na Mediteranu. Namenjen je ljudima koji vole luksuz i u njemu uživaju, gde mogu imati i svog ličnog asistenta tokom boravka.

Hotel je renoviran ove godine, a nemački dizajner je prostor od 180.000 kvadratnih metara učinio čarobnim. Pored lobija dekorisanog sa 40 kilograma zlata, gost se oseća kraljevski. Hodnike i sobe hotela krase umetnička dela, tepisi iz Irana, a kupatila su dekorisana italijanskom keramikom vrhunskog dizajna i kvaliteta.

Deca do 12 godina letuju besplatno, uz korišćenje akva-parka, raznih animacija a tu si i dadilje koje brinu o najmlađima kako bi roditelji mogli potpuno da uživaju.

Privatna plaža posuta je belim peskom donetim sa Maldiva, ne može da se ugreje na suncu i sadrži sav potreban mobilijar.

Pored glavnog restorana „Bosphorus“, gostima su na raspolaganju još 9 „a la carte“ restorana, više od dvadeset barova, dve poslastičarnice, ali i vinski podrum sa najeksluzivnijim odabirom vina iz celog sveta.

Svetski poznate ličnosti su česti gosti hotela, jer imaju potpunu privatnost, kao i luksuz na koji su navikli.

Ove i još mnogo hotela možete pronaći u novopazarskoj agenciji TRAVIO koja se nalazi u ulici Šabana Koče do zavoda za zapošavanje.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO