Lotinac : U Subotici odlučuju detalji

FkNoviPazarStručni štab i fudbaleri Novog Pazara nadaju se povoljnom rezultatu na gostovanju Spartaku u Subtici čime bi se ekipa učvrstila u sredini tabele i rešila se briga oko pitanja opstanka.

Član stručnog štaba Novog Pazara Dejan Dimić izjavio je danas da njegove fudbalere očekuje teško gostovanje Spartaku u 20. kolu Super lige Srbije i dodao da se, ipak, nada povoljnom rezultatu u Subotici.

Maksimalno smo iskoristili dvonedeljnu pauzu u prvenstvu, ekipa je kompletirana povratkom golmana Vladana Đogatovića i nadam se povoljnom rezultatu. Očekujem da nećemo ponoviti greške u igri iz ranijih utakmica“, rekao je Dimić na Gradskom stadionu.

Novinarima se ni danas nije obratio šef stručnog štaba Pazaraca Slavenko Kuzeljević. On nije predvodio ekipu na poslednje dve utakmice, zbog duga od 30.000 evra koji taj superligaš ima prema bivšem treneru Dragoljubu Bekvalcu.

Kapiten Novog Pazara Emir Lotinac izjavio je da dobro poznaje kvalitete Spartaka i ocenio da su najbolji igrači Subotičana Vidak Bratić i Vladimir Torbica.

Igraju na rezultat, čvrsto, tvrdo i odgovorno. Neće to biti utakmica sa puno golova, pošto igramo slično i odbrana je jači deo oba tima. Poštujemo rivala, ali se ne plašimo. Dobro smo radili i očekujemo povoljan rezultat“, kazao je Lotinac.

Presudiće nijanse, možda neki prekid. Prošle sezone je naš duel u Subotici odlučio diskutabilan penal za domaćina u finišu“, dodao je on.

Novi Pazar je na 10. mestu u Super ligi Srbije sa 22 boda, dok je Spartak na osmoj poziciji sa dva boda više.

Utakmica u Subotici igraće se u subotu od 14.30.

 

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO