Naslovna Featured Istaknuto Lončar želi u inostranstvo!

Lončar želi u inostranstvo!

Novi Pazar – Kapiten Novog Pazara Stefan Lončar zatražio je od kluba da mu omogući da tokom ovog prelaznog roka promeni sredinu,s obzirom na povoljnu finansijsku ponudu koju je dobio. Kako Sandzak haber saznaje radi se o madjarskom Debrecinu koji je spreman da ponudi mnogo bolji Ugovor od onog koji Lončar ima u Pazaru. Problem je,medjutim,to što crnogorski reprezentativac ima važeći ugovor sa plavo-belima do kraja prolećne sezone,a Debrecin želi Lončara upravo sada,jer mu je potreban takav profil igrača. Na leto će već biti kasno. Toga je svestan i sam Lončar i zato je zamolio klub da ga pusti,bez obeštećenja,uprkos ugovoru koji ga veze za Pazar još šest meseci.

Klub je tako došao u jako nezavidnu situaciju. Lončar je jedan od najvažnijih igraca,kapiten i vodja tima.Ambicije su da se izbori plasman u prvih pet na tabeli i time ostvari evropski san. Tim sa Lončarem i bez njega nije isti.

Generalni sekretar kluba Fikret Medjedović potvrdio je naša saznanja,naglasivši da se ova situacija mora razrešiti u naredna dva dana.

“Lončar je puno zadužio klub,svojim odnosom,ponašanjem i igrama u plavo-belom dresu. Ukazala mu se iznenadna prilika da materijalizuje svoj fudbalski kvalitet. Prošle godine je odbio da predje u banjalučki Borac za mnogo veće pare od onih koje je imao kod nas. I to mu nikada nećemo zaboraviti. Zato i razmišljamo,da mu iz moralnih i ljudskih razloga,izadjemo u susret. Ali samo pod uslovom da u naredna 2-3 dana nadjemo adekvatnu zamenu. To smo i rekli Lončaru”, rekao je Medjedovic. 

Dodao je i da se pregovara sa nekoliko poznatih fudbalera,ali je odbio da kaže o kome se konkretno radi.

F.B.

Exit mobile version