Ljajić: Želimo dva mandata u novovaroškoj Skupštini (video)

Nova Varoš – Na svečanoj konvenciji Sandžačke demokratske partije u Novoj Varoši lider ove stranke Rasim Ljajić je istako da sve političke partije rade protiv SDP-a u ovoj opštini, a da to njima daje dodatni elan da postignu što bolji rezltat na predstojećim izborima. Ljajić je takođe tom prilikom rekao da je cilj ove stranke da na loklanim izborima u Novoj Varoši osvoje dva mandata u lokalnom parlamentu.

U Domu kluture „Jovan Tomić“ u Novoj Varoši održan je predizborni skup SDP-a koji je okupio brojne simpatizere ove političke partije. Na skupu se pristutnima obratio i lider stranke Rasim Ljajić, koji je tom prilikom prisutne pozvao da ne bacaju svoje glasove malim strankama, već da podrže SDP, kako bi dobili barem dva predtavnika u novovaroškom parlamentu.

„Sa posebnim entuzijazmom, energijom i inatom želim da postignemo dobar rezultat u Novoj Varoši. Kažem sa inatom, zato što su ovde svi protiv nas i svi žele da nas ostave ispod cenzusa. Verujem da ćemo i pored toga osvojiti mandate i ući u Skupštinu. Naš cilj jeste da osvojimo dva mandata u loklanom parlamentu“, istakao je Ljajić.

Simpatizerima SDP-a obratio je se i predsednik OO ove stranke u Novoj Varoši Alija Mujagić, koji je tom prilikom predstavio rezultate koji su odrađeni u proteklom periodu, kada je ova stranka činila deo vladajuće koalicije u ovoj sandžačkoj opštini.

„Kupili smo Inovu i od nje napravili radnu zonu. Na taj način smo stvorili priliku za otvaranje novih radnih mesta. Poboljšali smo turističku ponudu i zahvaljujući Minstarstvu trgovine, turizma i telekomunikacija Zlatar i Nova Varoš su ponovo vraćeni na turističke mape. Mladima smo omugućili odrađivanje stručne prakse, poboljšali smo putnu infrastrukturu, kako u gradu, tako i u seoskim područjima“, kazao je Mujagić.

Na svečanoj konvenciji SDP-a u Novoj Varoši predtavljena je lista za odbornike, koju čini 14 kandidata. Lista SDP na loklanim izborima u Novoj Varoši naći će se pod rednim brojem dva.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO