Ljajić: Za SDP najbolji rezultat od osnivanja

Predsednik SDP-a Rasim Ljajić rekao je obraćajući se prisutnim aktivistima koalicije “Za evropski Novi Pazar”, na ceremoniji dodele poklona onima koji su doneli najviše sigurnih glasova, da je ubeđen da će SDP ostvariti najbolji rezultat od osnivanja u Sandžaku.

Ljajić-3-1-768x513

 

 

 

 

 

 

 

 

Rasim Ljajić je istakao da je ovo kampanja gde SDP diktira tempo i da ovo će biti najbolji rezultat koji je ova stranka ostvarila od osnivanja do danas.

“Od Pazara do Priboja po prvi put mi nemamo slabu tačku. U svim opštinama mi se borimo za najviše moguće mesto na ovim izborima”, rekao je Ljajić.

Ljajić-4-1-768x513

Šef izbornog štaba Koalicije “Za evropski Novi Pazar Rasim LjajićMirsad Jusufović je izjavio da se došlo na 15 dana pred izbore i da je večerašnji događaj veliki radni sastanak sa aktivistima koji su sakupili blizu 25.000 sigurnih glasova.

“Naša kampanja ide izvanredno, druge političke partije kao i da ne vode kampanju. Obišli smo sve delove Novog Pazara, jutros je Ljajić bio na Pešteru, kampanja i u drugim gradovima Sandžaka ide dobro i jako smo optimistični”, rekao je Jusufović.

Ljajić-768x512

Skup za aktiviste koji je održan u koncertnoj dvorani Doma kulture, upriličen je da se onima koji su se istakli u dosadašnjoj kampanji na neki način oda priznanje, a uručeni su im i simbolični pokloni.

Skupu je prisustvovao i gradonačelnik Novog Pazara Meho Mahmutović, predsednik Sandžačke demokratske partije Nihad Hasanović i istakniti funkcioneri SDP-a.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO