Naslovna Featured Istaknuto LJAJIĆ UZVRAĆA MUAMERU: Zukorliću, ti si politički mrtvac

LJAJIĆ UZVRAĆA MUAMERU: Zukorliću, ti si politički mrtvac

Čudim se svemu što taj hohštapler govori o meni. Čovek je u totalnom političkom nokdaunu i može se smatrati političkim mrtvacem, rekao je Ljajić
Bošnjačka kulturna zajednica, koja ima podršku lidera BDZ Muamera Zukorlića, obrušila se na ministra Rasima Laljića i gradonačelnika Novog Pazara Nihata Biševca optužujući ih da su ubice, lažovi i kriminalci.
– Bošnjačka kulturna zajednica osuđuje bestidnu kampanju koja je kulminirala morbidnom pretnjom smrću narodnom poslaniku, muftiji Muameru Zukorliću od strane medija Rasima Ljajića – navodi se u njihovom saopštenju, u kojem su izneli niz uvreda na račun Ljajića i Biševca:
– Ljajić i Biševac, u stanju besprimerne isfrustriranosti, preko svojih medija upućuju pretnje smrću muftiji Zukorliću. Pozivamo sve Bošnjake da pokažu mrziteljima i promoterima zla, nečasti, droge i kriminala da je dobro jače od zla.Ljajić je rekao da neće više da odgovara na ovakve besmislice.
– Čudim se svemu što taj hohštapler govori o meni. Čovek je u totalnom političkom nokdaunu i može se smatrati političkim mrtvacem. On je beznačajna politička ličnost. Neću da komentarišem šta taj probisvet govori – poručio je Ljajić.

S. Ð.

Izvor : Kurir

Exit mobile version