Ljajić – Uradili smo više za šest godina nego prethodnici za šezdeset! (foto)

Novi Pazar – Kao što je obećao, potpredsednik Vlade Republike Srbije, ministar spoljne i unutrašnje trgovine i telekomunikacija, Rasim Ljajić, i ove nedelje posetio je Novi Pazar.

Zajedno sa gradonačelnikom dr Mehom Mahmutovićem i predstavnicima gradskih vlasti, ministar Ljajić je najpre obišao gradilište u Varevu, gde se izvode pripremni radovi za asvaltiranje puta do verskog objekta. Delegaciju Gradske uprave na čelu sa ministrom Ljajićem, srdačno su dočekali i meštani dela Pribojske ulice, koja će takođe biti asfaltirana.

Svojbor je takođe jedno od aktivnih gradilišta, čije uređenje će doprineti ispunjenju plana o, kako najavljuje ministar Ljajić, Novom Pazaru kao jednom od uređenijih gradova, ne samo u Srbiji, već i u čitavom regionu.

”Od Novog Pazara napravićemo velegrad koji će biti u vrhu liste gradova, ne samo u Srbiji, već i u regionu – izjavio je potpredsednik Vlade Rasim Ljajić, prilikom današnjeg obilaska gradilišta u Varevu, Pribojskoj ulici i naselju Svojbor. ”Ova generacija političara za šest godina uradila je više nego neka za šezdeset – kazao je ministar Ljajić i najavio da nakon infrastrukturnih radova, sledi privlačenje stranih investitora i otvaranje novih radnih mesta.

Pred nama je još puno posla, ovo je samo jedan segment, a činjenica je da smo za prethodnih šest godina uradili ono što neko nije za šezdeset godina. Pred nama je još dve godine mandata, i kasnije sasvim sigurno još četiri godine. Videćete na šta će tada Novi Pazar da liči rekao je Ljajić i dodao da će Novi Pazar ući u red gradova u koji će se dolaziti a ne odlaziti a da bi se to dogodilo mora da se puno radi na infrastrukturi zaključio je Ljajić.

 

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO