LJAJIĆ U KAMPANJI AK PARTIJE PREDSEDNIKA TURSKE ERDOGANA! Podrška Jildirimu u kampanji za gradonačelnika Istanbula! Jildirim: Hvala na podršci AKP! FOTO

Osnivač SDP Rasim Ljajić sastao se danas u Istanbulu sa kandidatom AKP za gradonačelnika tog grada Binalijem Jildirimom, sa kojim je razgovarao o daljem unapređenju ukupnih bilateralnih odnosa izmedju Srbije i Turske.

Binali Jildirim je tom prilikom zahvalio Ljajiću na dosadašnjoj pomoći u okviru kampanje AKP za lokalne izbore u Turskoj, koji se održavaju u nedelju 31. marta.

 

Ljajić i Jildirim su se saglasili da predstojeći lokalni izbori u Turskoj nemaju samo nacionalni značaj, već su važni i za političku i ekonomsku stabilnost u čitavom regionu.

 

Jildirim je istakao i da će kao buduci gradonačelnik Istanbula nastaviti da se zalaže za realizaciju svih infrastrukturnih projekata u našoj zenlji, u čijem finansiranju učestvuje Turska.

Ljajić će tokom boravka u Istanbulu učestvovati i na nekoliko tribina u organizaciji kulturnih i poslovnih udruženja, koja čine iseljinici poreklom sa Balkana.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO