Nedjelja, 4 Decembra, 2022

Ljajić: SDPS treća po razvijenosti partijske infrastrukture iza SNS-a i SPS-a

Politika Vesti  Ljajić: SDPS treća po razvijenosti partijske infrastrukture iza SNS-a i SPS-a 15/10/202217/10/2022169 Views Predsednik SDP Srbije Rasim Ljajić rekao je danas da je ta stranka „treća politička snaga u zemlji po razvijenosti partijske infrastruktura, odmah iza SNS-a i SPS-a, sa više od 150 opštinskih i gradskih odbora“.
Ljajić je na izbornoj skupštini beogradskog ogranka SDPS-a najavio i da će stranka koju vodi u narednom periodu osnovati još deset odbora širom Srbije, čime će partijska mreža u potpunosti biti zaokružena.
On je dodao da je današnji događaj „samo početak izbornih aktivnosti“, sa ciljem priprema za redovne lokalne izbore 2024. godine.
Ljajić je podvukao i da je, osim jačanja infrastrukture, cilj SDP Srbije i promocija socijaldemokratske ideje, koja je danas u evidentnoj krizi u čitavoj Evropi, a koja se temelji na principima slobode, pravde, solidarnosti i jednakosti, kao trajnih civilizacijskih vrednosti.
Za predsednika beogradskog odbora SDP Srbije izabran je Igor Mušić, dok su novi potpredsednici Igor Jovanović, Nataša Mihailović, Marko Perović i Nemanja Radović0

Podeli

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO