Petak, 12 Avgusta, 2022
NaslovnaSandžakPrijepoljeLjajić posetio Prijepolje

Ljajić posetio Prijepolje

ljaljic prijepoljeGradski stadion u Prijepolju i sve ostale sportske terene, koji će se u narednih pet dana pretvoriti u sportska borilišta obišao je potpredsednik vlade i ministar trgovine i telekomunikacija Rasim Ljajić, koji je izuzetno zadovoljan vidljivim rezultatima u pripremama za predstojeće sportske igre.

„Nisam verovao da će sve stići na vreme i evo dva dana pre početka igara stadion je kompletiran. To je veliki uspeh imajući u vidu ekonomsku krizu u kojoj se nalazimo i nedostatak finansijskih sredstava za najosnovnije stvari. Danas je Prijepolje najveće gradilište u celoj Srbiji i ne verujem da postoji grad u zemlji gde je ovoliko urađeno za relativno kratko vreme. To će ostati građanima Prijepolja i nakon završetka sportskih igara, to je bila naša obaveza koju ispunjavamo. Ostaju nam još tri cilja, da igre poteknu u najboljem mogućem redu, da sportisti ostvare najveća dostignuća na predstojećim igrama. Drugo nam ostaje daodmah nakon igara nastavimo sa završetkom sportske infrastrukture, još nakoliko terena je neophodno da se izgrade da bi ovo postao zaista pravi sportski centar. I treći najvažniji cilj gde prelazimo sa sportskog na ekonomsko, glavno polje, da se suočimo sa velikom nezaposlenošću. Moramo da učinimo nešto za Prijepolje, da zaposlimo ljude i to neće biti nimalo lako“-kazao je Ljajić.

Iako će u sredu boraviti u Skoplju, gde potpisuje važan međudržavni sporazum sa Makedonijom i Crnom Gorom, Ljajić je najavio svoj dolazak na svečano otvaranje Međuopštinskih omladinskih sportskih igara.

„Ovo je jedna od retkih stvari koje sa zadovoljstvom radim, sve drugo je nešto što je po prirodi posla. Ovo je moje veliko zadovoljstvo, jer ovo će da ostane posle nas, bez obzira na to ko će ikada biti na vlasti, nešto sa čime možemo da se ponosimo, jer ostaje Prijepolju i građanima Prijepolja“-dodao je Ljajić.

Pored stadiona „Jalija“ u Brodarevu, ministar je u društvu predsednika opštine Prijepolje Emira Hašimbegovića i člana Opštinskog veća Esada Hodžića, obišao i vatrogasni Dom, koji je nedavno sagrađen u ovoj Mesnoj zajednici.

 

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

POPULARNO