Naslovna Sandžak Novi Pazar Ljajić: Novi Pazar neće biti Kolumbija

Ljajić: Novi Pazar neće biti Kolumbija

Novi Pazar – Potpredsednik Vlade Srbije Rasim Ljajić izjavio je danas na otvaranju sajma tekstila u Novom Pazaru da ceo grad trpi ogromnu štetu zbog izjava i incidenata koji su se dešavali i da će ona trajati mesecima a možda i godinama.

Ljajić je kazao da su se nakon Ugljaninove izjave i poziva NATO pakta pojavili neki ludaci koju sebe nazvali navijačima i koji su sebi dali za pravo da pištoljem prete fudbaleru zato što je promašio penal.
“Neće ovo biti Kolumbija, niti ćemo dozvoliti da se to desi, niti ćemo ikada dozvoliti da ta slika o Pazaru ide, i da tu sliku šalju oni koji su najgori medju nama. Nećemo dozvoliti huliganima da predstavljaju Novi Pazar niti ćemo više dozvoliti da na bilo kakav način utiču na sportska dešavanja u ovom gradu” rekao je on.
On je kazao da je slika današnjeg sajma ona koju se želi poslati iz ovog grada i garantovao da će Novi Pazar izgledati lepše nego prethodnih godina.
“Mi planiramo velike investicije i ulaganja u infrastrukturu i mi planiramo da Novi Pazar menjamo kao što ga menjamo svih ovih godina i videćete kako će Pazar izgledati. Zato što je nama potrebno od države da tražimo ono što je realno novac, sredstva i ulaganje u infrastrukturu. Nama nisu potrebne strane trupe niti nam je potreban NATO nama su potrebne strane i domaće investicije, potrebna su nam radna mesta da zaposlimo mladi svet” zaključio je Ljajić.

Exit mobile version