Petak, 3 Februara, 2023

Ljajić: Napad koalicije lažnog vojvode i lažnog muftije mora dobiti epilog

Apsurdno je da pravosnažno osuđeni ratni zločinac optužuje mene, koji za svoje 54 godine života nemam čak ni prijavu za saobraćajni prekršaj, izjavio je potpredsednik Vlade Srbije Rasim Ljajić povodom niza uvreda koje je Vojislav Šešelj izneo na njegov račun.
Ljajić u izjavi za Tanjug navodi da sve što su Šešelj i Zukorlić iznijeli na njegov račun mora dobiti epilog, da se dokaže ko laže a ko govori istinu, inače, kako kaže, njegov ostanak u Vladi Srbije gubi svaki smisao.
“Ovo je jedna od onih situacija koje liče na priču o psu i čovjeku, jer kada pas ujede čovjeka, vi ne možete da mu odgovorite tako što ćete ga ujesti”, istakao je Ljajić u izjavi za Tanjug reagujući na ono što se dogodilo u Skupštini.
“Apsurdno je da pravosnažno osuđeni ratni zločinac optužuje mene, koji za svoje 54 godine života nemam čak ni prijavu za saobraćajni prekršaj”, ističe Ljajić.

Ljajić: Na djelu je koalicija lažnog vojvode i lažnog muftije
On je pozvao ministra Stefanovića i sve službe, javne i tajne, civilne i vojne, da slobodno iznesu sve podatke koje imaju o njemu, ukoliko je, kaže, uradio bilo šta protivzakonito, a kamoli ono za šta ga “optužuje dvojac Zukorlić – Šešelj”.
“Ako bilo šta pronađu što ukazuje i na najmanju kriminalnu djelatnost, ni jednog sekunda, ne da neću sjedeti na mestu ministra, nego se neću baviti ni jednim javnim poslom”, poručuje Ljajić i dodaje:
“Do sada nisam uopšte reagovao na optužbe koje su dolazile od strane Zukorlića, jer sam ih smatrao besmislenim, a pošto se sad na to nadovezao i njegov partner Šešelj, I to u parlamentu, moj opstanak u vladi gubi svaki smisao ukoliko se ne dokaže ko je lažov – Šešelj i Zukorlić ili ja”.

Ljajić: Ni čitava mašinerija opskurnih likova, koja je upregnuta da pogura Zukorlića – od Šešelja, preko Marića do Sandulovića, neće ga spasiti od debakla na izborima
Posebno, ističe Ljajić, što se radi o lako provjerljivim stvarima.
“Zato ovo mora da dobije svoj epilog, jer bih u protivnom morao da se valjam u blatu sa Šešeljem i Zukorlićem i da se branim od njihovih izmišljenih optužbi”, smatra Ljajić.
“A šta tek reći za drugu optužbu, kada se Šešelj pravi da ne zna da sam medicinski fakultet završio još za vrijeme SFRJ i da je tada medicinski fakultet trajao pet, a ne šest godina kako on tvrdi, da nije bilo nikakvih privatnih fakulteta, a posebno ne medicinskih. Napominjem i to da nisam pao ni jedan ispit tokom cijelih studija”, navodi ministar Ljajić.
“Očigledno da je na djelu čvrst savez osuđenog ratnog zločinca Šešelja i osvjedočenog kriminalca Zukorlića, koji bi trebalo da pomogne Zukorliću pred nedeljne izbore za Bošnjačko nacionalno vijeće. Čak ni čitava mašinerija opskurnih likova, koja je upregnuta da pogura Zukorlića – od Šešelja, preko Marića do Sandulovića, neće ga spasiti od debakla na izborima”, uvjeren je Ljajić.
On zaključuje da je dobro što su pet dana prije izbora, građani Sandžaka u prilici da na djelu vide kako funkcioniše, kako navodi, koalicija lažnog vojvode i lažnog muftije.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO