Naslovna Sandžak Novi Pazar Ljajić – Na zvezdu svim snagama!

Ljajić – Na zvezdu svim snagama!

Novi Pazar – Fudbaleri Novog Pazara gostuju u Beogradu aktuelnom šampionu, Crvenoj zvezdi. Ekipu će sa klupe, do izbora novog trenera, predvoditi Izet Ljajić, koji,kako je rekao Novi Pazar voli iznad svega i da je uvek spreman da pomogne.

Ljajić je napomenuo da su fudbaleri dosta angažovano radili proteklih dana, te da će protiv crveno-belih, igrati kao i protiv bilo kog kluba.

Bodovi su podjednako važni u svakoj utakmici, tako da se ni ova ne razlikuje,kaže Ljajić,koji se ne slaže sa konstatacijom da Novi Pazar na „Marakani“ nema šta da izgubi.

-Imamo da izgubimo bodove,imamo da izgubimo utakmicu.Ono što mogu da obećam, u ime igrača jeste jedna lavovska borba, od srca.Želja,volja,htenje,a sigurno da ova ekipa ima i znanje. Kad to sklopimo u jednu celinu, ja se nadam povoljnom rezultatu.Zaista,igrači će dati sve od sebe,kao i ja i stručni štab. Svi će dati onoliko koliko mogu. Šta će se dalje dešavati posle te utakmice, to je sigurno na rukovodstvu kluba da odluči. Ja kažem, ja sam vojnik Novog Pazara,možda mi neko neće verovati,ali uložio bih sve za njega.Najvažnija je ova utakmica da mi to sutra odradimo kako treba,jer nas već u sredu čeka teška utakmica u Kupu. Smatram da bi Novi Pazar morao da se više posveti našem najmasovnijem takmičenju,jer ako uspešno prebrodimo gostovanje na Marakani,čeka nas duel u Petrovcu na Mlavi. U slučaju pobede, igrali bismo na našem stadionu,a upravo je Kup najlakši put do Evrope.

Ljajić se ne boji rezultatskog scenarija od prošle sezone na našem najvećem stadionu.

-Ja koristim jedno nepisano fudbalsko pravilokoje kaže:U fudbalu ne pobeđuje uvek bolji i kad bi se znao unapred rezultat, fudbal se ne bi ni igrao. Kad bi znali da ćemo da prođemo kao prošli put, sigurno ne bi ni igrali. Meni je ovo četvrto gostovanje na „Marakani“ i mi smo primili 11 golova,od toga osam našom krivicom.Zvezdi se ne preti,jer znamo ko je,ali ja mislim da u ovom trenutku,posle duže vremena,jer dugo pratim fudbal i aktuelnog šampiona, da oni nemaju pojedinca koji može da sam reši utakmicu i pokušaćemo da makar borbom pariramo Zvezdi, rekao je Ljajić i dodao da i Novi Pazar ima svoje adute kojima može da pripreti rivalu.

Utakmica: Crvena zvezda-Novi Pazar,igra se u subotu od 18 časova.

Exit mobile version